Lediga jobb som skjutstativförare till DHL i Göteborg!

Lediga jobb som skjutstativförare till DHL i Göteborg!

Är du en riktig stjärna på att köra skjutstativ och trivs med att arbeta i högt tempo? Är du dessutom en effektiv och flexibel person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb tillsammans med skickliga kollegor? Då är detta jobbet perfekt för dig! DHL söker nu nämligen seriösa och drivna truckförare som vill jobba heltid. Låter det som ett jobb för dig? Ansök direkt! #jobbjustnu

DHL som arbetsgivare är framgångsrika och välkända inom logistikbranschen och du kan nu få möjligheten att tillsammans med våra konsulter på plats vara med och utveckla företaget vidare och få bidra till något större!

Tjänsten är på heltid och kommer starta omgående så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vad går arbetet ut på?
Tjänsten är en renodlad truckförartjänst där du kommer att köra skjutstativstruck (B3) konstant under dina skift. Du kommer arbeta med inflyt & utflyt där du plockar pallar från stallage och ställer på spacrar.

Innan start på anställningen hos DHL så kommer du som kandidat få genomföra ett förarprov. Ansvariga produktionsledare kommer kolla på hur du placerar samt plockar pall från 8-10 meters höjd. Du bör därför tidigare ha erfarenhet av att ha kört på dessa höjder samt kört skjutstativ i närtid för att vara aktuell.

Det är till stor fördel om du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål då arbetet till stor del präglas av denna mentalitet.

Vem söker vi?
Till den här tjänsten söker vi dig som är effektiv och gillar att jobba i högt tempo! Det är också viktigt att du är noggrann, självständig och gillar att arbeta med hög säkerhetsmarginal.

Vi söker dig som:
  • Har truckkort, A1-A4 och B1-B4, behörigheten för skjutstativ (B3) är ett krav
  • Har kört skjutstativtruck i minst 1 år inom närtid
  • Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • Kan jobba tvåskift, 06.30-15.00 samt 14.54-23.24
Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil samt har övrig lager- och industrivana.

Sök tjänsten i dag!
Lät detta som den perfekt tjänsten för dig? Skicka in din ansökan idag! Notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Grüner, maria.gruner@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! Notera att platserna för tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.