Lastbilschaufför till Volvo Group i Göteborg!

Lastbilschaufför till Volvo Group i Göteborg!

Är du intresserad av att ha en viktig roll inom Volvo Group? Då har du hittat helt rätt! Just nu behöver transportavdelningen utöka sitt team med en kvalitetsmedveten Lastbilschaufför. Denna spännande tjänst innebär att du får det bästa av två världar - här tillbringar du dina dagar med kvalitetsprodukter och får samtidigt vara med på en framgångsresa. Vänta inte med din ansökan!

Placering: Göteborg
Bransch: Inköp, Transport, Logistik
Antal tjänster: 5
Typ av jobb: Rekrytering till företag

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Volvo Group.

Vad går arbetet ut på?
Ditt uppdrag kommer att utgå från Volvo Group i Göteborg där du kommer att utföra ordinarie chaufförsuppgifter som lastsäkring och daglig kontroll. Du kommer köra Volvos leveranser på ett hållbart och professionellt sätt där körningarna är på distans men du utgår och återkommer till Göteborg vid passets start och slut utan övernattning under pågående arbetspass. Körpassen sker över natten växlat med lossning, lastning och rangering dagtid vissa dagar.

I samband med körningar kommer du även vara delaktig i att förbättra Volvo Groups transportverksamhet, vilket görs genom att vara delaktig att föreslå förbättringar ihop med Volvo personal och använda och utvärdera ny teknik i transportflödet. Förbättringsarbetet är en stor del i vardagen och en viktig del för Volvo Groups utveckling och spänner över allt från produkter som tjänster för förare eller logistikverksamhet.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer att vara en del av arbetet.

Till exempel kommer du att
  • ansvara för leveranser av gods
  • bidra och aktivt arbeta med förbättringsförslag
  • kontrollera fordon och last innan körning inklusive lastsäkring
  • rapportera avvikelser
Är du Volvo Groups nya Lastbilschaufför?

Det här jobbet passar dig som är engagerad i dina arbetsuppgifter och har ett stort intresse för både transportbranschen, lastbilar och förbättringsarbete. Du är noggrann och säker i din körning samtidigt som du utför arbetsuppgifterna med god kvalitet och förbättringstänk.

Du är en i ett team så det är viktigt med god samarbetsförmåga och teamkänsla.

Kvalifikationer
  • CE-körkort
  • Giltig YKB
  • behärskar svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av service, har erfarenhet inom godsmottagning och packning och avsändning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Navid Dadmehr via e-post: navid.dadmehr@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2021 (5 dagar kvar)