Jobba med teknisk kundtjänst på Webhelp i Göteborg!

Jobba med teknisk kundtjänst på Webhelp i Göteborg!

Vill du jobba som kundtjänstmedarbetare för världens främsta teknikföretag? Är du en fena på service och söker ett långsiktigt jobb med chans till tillsvidareanställning? Då har du kommit till helt rätt annons - just nu söker vi DIG till en tjänst som kundtjänstmedarbetare på Webhelp i Göteborg! Läs mer om ditt framtida jobb nedan och skicka in en ansökan redan idag. Vi ser framemot att höra från dig!

Hur kommer min arbetsdag att se ut som kundtjänstmedarbetare?
Som kundtjänstmedarbetare är du ansiktet utåt för företagets kunder och har på så vis en väldigt viktig roll! Din kontakt med kunderna sker via telefon och mejl och du kommer att hjälpa kunderna i frågor om smartphones, surfplattor och datorer. I dessa samtal är det full fokus på kundservice och ingen försäljning ingår.

Kunden du jobbar för har stora, innovativa idéer som har resulterat i att de snabbt lyckats bli ledande inom teknik på marknaden. Genom att marknadsföra sig på ett helt unikt sätt har vår kund lyckats få en hel värld att använda deras produkter! Visst är det häftigt?

I ditt nya jobb kommer du att bli anställd direkt på Webhelp och arbeta heltid under varierande tider, måndag till söndag mellan klockan 08-20. Du kommer också få en betald utbildning i början av din anställning så att du känner dig trygg i din nya arbetsroll.

Kontoret ligger i Gårda i Göteborg med gångavstånd från buss- och spårvagnstrafik. Du arbetar med trevliga kollegor i ett öppet kontorslandskap med härlig stämning. För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling inom bolaget!

Vad krävs för tjänsten?
För oss är det viktigare hur du är som person än vad du har gjort tidigare! Har du en positiv, pigg och härlig inställning samt vill jobba med service kan du definitivt vara den vi söker. I övrigt ser vi att du:
  • Har slutfört gymnasiet med godkända i betyg i svenska och engelska
  • Talar flytande svenska och du känner dig helt bekväm med att ta ett samtal på engelska
Vad kan ni erbjuda mig?
  • Ett långsiktigt jobb hos ett seriöst företag med ett starkt varumärke och chans till tillsvidareanställning
  • Ovärderlig lärdom i att kommunicera med olika typer av människor
  • En god arbetsmiljö där vi uppskattar våra medarbetare
  • Nya fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg
Hur söker jag jobbet?
Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du skickat in din ansökan kommer du få några frågor att svara på. Dessa hittar du på din profil på Manpowers hemsida och på din mail.

Har du frågor kring tjänsten?
  • Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar
  • Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på Ida.Bengtsson@manpower.se
  • Har du problem med din ansökan så är det istället vår kunniga webbsupport du ska kontakta på 020-26 51 00
Varmt välkommen med din ansökan!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (4 dagar kvar)