Produktsäljare Region Väst

Produktsäljare Region Väst

Malmbergs Elektriska AB (publ) fortsätter att växa och nu behöver vi förstärka våra tre butiker i Göteborg med en utesäljare.

Som säljare kommer du att ansvara för utvecklingen av såväl nya som befintliga kunder inom ditt distrikt. Du kommer att bearbeta elinstallatörer, varuhus, industrier, byggföretag och uthyrningsföretag.

Vi ser gärna att du har teknisk utbildning, är serviceinriktad, har initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Erfarenhet av säljarbete, särskilt från elbranschen, är meriterande.

Det är också viktigt att du trivs med att vara på "resande fot" då du kommer att tillbringa mycket tid ute på fältet.

Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef
Christian Herbertsson, 070-668 65 33.

Din ansökan märkt "Produktsäljare – Region Väst", som vi vill ha senast 2018-12-16 sänder du till jobb@malmbergs.com.

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.

Notera: Sista ansökningsdag är endast ett datum för hur länge annonsen ligger kvar. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Mer info
Kontaktperson Malmbergs Elektriska Aktiebolag
Telefon 019-58 77 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmbergs.com
Sista ansökningsdag 16 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmbergs Elektriska AB (publ) är ett nordiskt handelshus i elmaterielbranschen med huvudkontor i Kumla och har sedan 1981 bedrivit försäljning inom områdena belysning, elektriska motorer, kapslingar, kabel, centraler, startutrustning, verktyg och installationsmateriel. Bolaget har dotterbolag i de nordiska grannländerna samt 31 egna butiker och är sedan 1999 noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. 2017 omsatte koncernen 643 milj. SEK och sysselsatte 161 personer.