Studerande backendutvecklare på deltid!

Studerande backendutvecklare på deltid!

OM TJÄNSTEN:
Macrobond Financial är ett mindre men välmående bolag som sitter i centrala Göteborg där du kommer få vara delaktig i hela utvecklingscykeln från idé till färdig produkt. Techstacken som de använder sig av är främst Windowsmiljö där de arbetar i C#/.Net, Visual Studio, Git, Javascript, TypeScript, Angular, molntjänster samt Python och Linux.

Se nedan för arbetsuppgifter:
 • Arbete med allt från databaser, kommunikation, asynkron och parallell programmering till beräkningar, användarinterface, grafik, Windows, Linux, backend- och frontend utveckling
 • Du kommer arbeta med både vidareutveckling såväl som nyutveckling
 • Agil arbetsmetodik med korta ledtider, men med långsiktig utveckling
Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team där du kommer få möjlighet att bli upplärd och utbildad för att sedan bidra i utvecklingen. Det finns stora möjligheter till att utvecklas och forma din roll, exempelvis arbeta ännu mer fullstack eller få ha kundkontakt. Tanken och ambitionen både från vår och Macrobond Financials sida är du efter din examen ska gå över i en heltidsanställning.

VI SÖKER DIG SOM:
Just nu studerar en relevant programmeringsfokuserad utbildning på högskolenivå och har ett brinnande intresse för backendutveckling. Om du vid sidan av dina studier gör egna projekt inom programmering är det meriterande. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet ifrån just C#/.Net så länge du tidigare har arbetat i något annat objektorienterat programspråk.

Vi ser gärna att du har:
 • 1-2 år kvar av dina studier alternativ ett halvår kvar med ambitionen att fortsätta i en heltidsanställning
 • Hobbyprojekt att visa upp
 • Bekväm med engelska såväl i tal som skrift
 • Trivs bra att arbeta teambaserat men att du även är en självgående och känner dig bekväm att ta egna initiativ
Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en person som trivs på ett familjärt bolag och i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. För rätt person finns det även möjlighet att anställningen går över i en fast anställning om samarbetet fungerat bra. Dessutom tror vi att du har ett brinnande intresse för programmering och trivs att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare.

OM KUNDFÖRETAGET:
Macrobond är en ledande och framgångsrik leverantör av finansiell och ekonomisk information som erbjuder ett av marknadens mest sofistikerade verktyg för research, analys och charting.

Macrobond grundades 2008 med huvudkontor i Malmö. Utvecklingsavdelningen består idag av ett 20-tal personer varav 6 sitter i Göteborg, resten i Polen och Hong Kong. De har även kontor i Lissabon, London och New York.

Macrobonds unika research-lösningar riktar sig till investmentbanker, centralbanker, research-organisationer, fondförvaltare, hedgefonder, storföretag, konsultfirmor och universitet över hela världen. De erbjuder kraftfulla och användarvänliga sätt att finna, analysera och visualisera historisk finansiell och ekonomisk data. Dessutom gör dem det möjligt för sina kunder att göra mer djupgående research med snabbare och enklare analys och presentation och därigenom fatta bättre investeringsbeslut.

Produkten de tillhandahåller är en användarvänlig och produktivitetseffektiv lösning som hjälper deras kunder globalt med att ta fram skarpa analyser baserat på makrodata samt visualisera dessa data

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen på sikt är att du blir rekryterad till vår kund.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?