Företagsrådgivare

Företagsrådgivare

Att bygga relationer med nya människor och hjälpa dem att hitta rätt lösningar för sin verksamhet, det är vad jobbet som företagsrådgivare går ut på. Vi vet att när medarbetare har tillgång till verktyg de känner till och gillar blir de nöjdare och mer engagerade. Med hjälp av Apples intuitiva och kraftfulla produkter får vi möjlighet att underlätta i människors vardag på arbetet.

Rollen som företagsrådgivare handlar om att lyssna, inspirera och att vägleda din kund till att tänka på sina behov från olika perspektiv. Du kommer träffa människor som letar efter rätt lösningar till just sina företag. Vi förväntar oss en hög aktivitet hos våra rådgivare och större delen av arbetstiden ska bestå av kundmöten. I nästa steg involveras våra duktiga systemkonsulter, som kommer in som specialister och guidar dig och kunden vidare till den bästa lösningen för just deras behov. Målsättningen är att skapa insikter och förståelse hos kunden för hur våra lösningar kommer att förenkla och effektivisera kundens vardag, och därmed göra dem mer lönsamma och kunna nå sina mål.

Under en arbetsdag kommer du att söka nya kunder, boka möten, träffa företag, lära dig mer om våra lösningar och kompetensutveckla dig själv. Du kommer också att ansvara för våra nätverk och nätverksträffar i Göteborg. Varje vecka kommer du också ha uppföljningar med din chef och övriga teamet.

Vem är du?

För att vara en bra rådgivare hos oss behöver du ha förmågan att lyssna, analysera och dra slutsatser från det kunden berättar. Som person ser vi att du drivs av, och får energi från, mötet med andra människor. Du älskar att nätverka och knyta kontakter. Vidare har du ett stort intresse för den senaste tekniken samt har en förståelse för värdet av Apples produkter, tjänster och värderingar.

Utåtriktad, förtroendeingivande och inspirerande är tre egenskaper som vi söker i dig som vår nästa företagssäljare. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder. Du har förmågan att planera, strukturera och genomföra ditt arbete genomsyrat av hög kvalitét. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom sälj.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.macforum.se
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Vi är miljödiplomerade och anslutna till Fairtrade Sweden.

Kollektivavtal är en självklarhet.