Account Manager till MacSupport AB, Göteborg

Account Manager till MacSupport AB, Göteborg

Account Manager
Göteborg 

MacSupport är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Apple-produkter. Vi finns i hela Sverige, från Luleå i norr till Lund i söder. MacSupport är företagspartner till de som startar eget, de som vill effektivisera sina arbetssätt eller som hanterar hundratals Apple-användare - oavsett vilket så har vi lösningarna.

Våra säljare, tekniker och konsulter har hög kompetens och vi är dessutom Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Vi växer och då vi har en händelserik och spännande resa framför oss, söker vi nu en Account Manager till Göteborg. 

Om rollen
Som Account Manager kommer du att arbeta med B2B försäljning i Göteborg med omnejd. Arbetet innebär införsäljning av produkter, tillbehör och tjänster som MacSupport har att erbjuda företag. Du kommer dels att bearbeta nya kunder, samt arbeta med förvaltning av befintliga kunder. Du kommer att ha stort eget ansvar och driva din försäljning, där du bygger din eget portfölj och arbetar mot en årsbudget.

 

"Hos MacSupport får du jobba med branschens bästa produkter och representera ett av världens starkaste varumärken. 

Du får styra mycket över din egen tid, och hur du vill ta dig an bearbetning av kunder. Du får frihet under ansvar men kan samtidigt förlita dig på den kunskap som finns inom huset och de produkterbjudande vi tagit fram och använder över hela landet. "

Läs mer om vad David och Lucas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/macsupport

 

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett teknikintresse, samt erfarenhet av att ha arbetat med B2B försäljning sedan tidigare. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Vidare söker vi dig som tycker om att arbeta organiserat och är initiativtagande. Som person är du driven, kan arbeta självständigt och alltid med kundens bästa i fokus. Meriterande om du har kunskaper kring Apple, samt erfarenhet av produktförsäljning eller tjänsteförsäljning.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget 
MacSupport AB är en av Sveriges ledande partner till Apple i Sverige med drygt 150 anställda. Vi har B2B verksamhet på 13 orter i Sverige från Luleå i Norr till Lund i söder. Vi är Sveriges största ApplePremium Reseller (APR) med 14 stycken mstore butiker där merpart är APR, samt ehandelssajten www.mstore.se. I Göteborg är vi 13 personer med säljare, teknikkonsulter, och service. Vi är Apple Solution Expert (ASE) partner inom Education. Vi är också auktoriserad servicepartner till Apple. Vi liksom Apple expanderar och vi söker nu ytterligare kollegor till oss.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!