Applerådgivare (extra)

Applerådgivare (extra)

Vi behöver extrahjälp när vår ordinarie personal är sjuka, på semester eller liknande. Det finns stora möjligheter att kunna jobba mycket!

Vad jobbet går ut på


Vi arbetar för att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det är egentligen hela grejen. Varje dag tar vi emot hundratals kunder med frågor om Apples produkter. Din uppgift som butikssäljare och rådgivare i vår butik i Göteborg är att ge våra kunder en riktigt bra köpupplevelse. Du blir en del av ett litet team och tillsammans arbetar ni för att uppnå mål kring kundnöjdhet och försäljning. I rollen som butikssäljare ingår bland annat detta:
  • Bemöta kunder med lyhördhet, respekt och förståelse.
  • Vara expert på att hitta ny lösningar på kunders problem med hjälp av våra produkter.
  • Arbeta tillsammans som ett team med dina kollegor för att nå försäljningsmål.
Vi tror att du
  • Helst inte pluggar heltid eftersom vi behöver någon som kan hoppa i med ganska kort varsel om någon är borta och vi förstår att skolan måste gå först! :)
  • Har trivts som fisken i vattnen när du har arbetat med försäljning, kundservice eller andra serviceyrken. Erfarenhet av försäljning till företag är meriterande.
  • Får energi av att tänka annorlunda, vara kreativ och att överraska både dig själv och andra.
  • Är systematisk och har lätt för att lära dig om system och produkter.
  • Har ett intresse för teknik och erfarenhet av att använda Apples produkter.
  • Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är mycket värdefulla!
Detta får du

Utbildning hos Apple

Vi vill att våra säljare ständigt utvecklas och blir motiverade att hitta nya lösningar. Jobbar du regelbundet hos oss får du åka på utbildning hos Apple samt ta del av deras app-baserade utbildningsprogram.

Delaktighet

Hos oss har du alltid möjlighet att påverka, komma med förslag och idéer. Vi välkomnar kreativitet och engagemang.

En stark uppbackning

På Macforum har vi en platt företagskultur. Alla vi som jobbar här, från vår VD Martin, till HR, till chefer och arbetsledare, har som huvudfokus att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska lyckas i ditt jobb.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.macforum.se
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är drygt 140 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Alla nya medarbetare välkomnas med öppenhet och höga förväntningar. Vi finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Vi är miljödiplomerade och anslutna till Fairtrade Sweden. Kollektivavtal är en självklarhet.

Macforum grundades i Göteborg 1992 med ett par gubbar i en källare och har sedan vuxit till att finnas på sju orter med över 120 anställda. Men det var i Göteborg det började! Vår butik på Östra Hamngatan på utsidan av Nordstan är vårt flaggskepp och många hundra besökare passera genom butiken varje dag. Här har vi också huvudkontoret med lager, webb, marknad, ekonomi, HR, VD m.fl. Vi har också en hel serviceavdelning med tekniker och flera företagssäljare och konsulter.