Servicetekniker till MTS Systems Norden AB, Göteborg

Servicetekniker till MTS Systems Norden AB, Göteborg

Bli en del av vårt team!

Genom att bli en del av MTS får du tillgång till de senaste verktygen och teknikerna, tillsammans med stöd från kollegor som brinner för sitt arbete. Hos oss hittar du en dynamisk kultur som erbjuder många sätt att utöka din kunskap och främja din karriär. Eftersom vi är ett globalt företag kan ditt arbete också omfatta världsresor.

MTS Systems Norden täcker alla de nordiska länderna. Idag är vi ett team på 14 personer som hanterar försäljning, service och installation av vår utrustning i Norden och Baltikum. MTS Systems Norden är ett helägt dotterbolag till MTS Systems Corporation.

Våra kunder är vår högsta prioritet. För att säkerställa nöjda kunder vill vi stärka vårt team ytterligare på den nordiska marknaden.

Servicetekniker
Med placering i Göteborg

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du utföra underhåll, kalibreringar, felsökning och reparationer samt tekniskt stöd på vår utrustning, främst materialtestklienter på plats. Du kommer tilldelas kunder där du själv ansvara för uppdrag och planering av besök. Till din hjälp har du kollegor och vårt planeringsverktyg. Själva kundkontakt en gör du per telefon och e-post. Det förekommer resor i tjänsten, främst inom Norden men även resor till Baltikum. Räkna med ca.50- 60 övernattningar varje år.

Du utgår från Göteborgskontoret och eller från ditt hemmakontor. Som stöd har du våra högt kvalificerade team i Europa och USA. Under den första fasen kommer du att genomgå en grundlig, professionell utbildning om våra produkter, som delvis äger rum vid vår fabrik i USA.

Din profil
  • Tidigare erfarenhet av service och underhåll av teknisk utrustning med bred kompetens inom elektronik, hydraulik och mekanik
  • Teknisk examen eller motsvarande erfarenhet
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av testning eller kalibrering
  • Elektrisk kunskap är ett krav för att kunna felsöka vår utrustning
  • Goda kunskaper MS Office, framför allt i Word, Excel och Outlook
  • Engelska och svenska i tal och skrift
  • Strukturerat och noggrant arbetssätt
  • Vana av att snabbt sätta dig in i olika systemlösningar
  • Gillar att ta stort individuellt ansvar och är bekväm att kommunicera direkt med våra kunder såväl som internt
Vi erbjuder
Hos oss får du jobba med intressanta kunder och globala aktörer, främst inom fordon industrin, men även hos institutioner, flyg och infrastruktur. Vi erbjuder en motiverande arbetsmiljö där du kommer samarbeta med högt kvalificerade kollegor och innovativa produkter på ett modernt kontor. Utöver dina svenska kollegor kommer du ingå i ett multinationellt team med mycket glädje.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och du får tillgång till företagsbil.

Kontakt och ansökan

Bifoga CV och personligt brev via ansökningsknappen för att ansöka. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Augustsson, MD/Service Manager, på 0705-471379.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTS Systems Corporation är ett globalt, branschledande företag som tillverkar avancerad utrustning för styrka och utmattningstest. Våra produkter, tjänster och expertis ger våra kunder möjlighet att utveckla produkter snabbare och mer effektivt, med optimerad prestanda och tillförlitlighet. Våra kunder arbetar med allt från bröstimplantat till bilar, flygplan, infrastruktur som broar, vindkraftsparker och mycket mer.

Läs mer om oss på www.mts.com