Vi söker en erfaren Garantihandläggare

Vi söker en erfaren Garantihandläggare

MSX International söker just nu en erfaren garantihandläggare att arbeta med garantisupport för Nissan. Tjänsten har placering i Göteborg där Nissans teknik- och garanti helpdesk finns. I rollen som garantihandläggare så ingår du i ett nordiskt team bestående av duktiga och lösningsorienterade medarbetare som supporterar alla auktoriserade Nissanåterförsäljare i Norden.

Arbetsuppgifter
  • Bedöma och följa upp förhandsgodkännanden och garantiärenden.
  • Supportera återförsäljare på den norska marknaden i olika garantifrågor.
  • Arbeta administrativt med uppdatering och översättning av informationsbrev och garantimanualer.
  • Visst fältarbete med att planera och genomföra utbildning i garantifrågor för återförsäljare.
  • Vid behov, supportera och coacha Nissans återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem, mail samt telefon
Är du den vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet från återförsäljare eller verkstad, gärna Nissan. För att lyckas med tjänsten har du erfarenhet av att jobba med garantiprocesser samt har en fod förståelse för diagnossystem och mjukvara. Väldigt meriterande är om du har kunskaper från reservdelar och reparation. Som person är du en duktig och engagerad problemlösare med stor analytisk förmåga.

Du är kommunikativ och serviceinriktad samt behärskar engelska väl både i tal och i skrift, meriterande om du kan norska.

Arbetsplats och omfattning:

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Gamlestan i Göteborg, där huvudkontoret för Norden finns. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify.

Låter den här tjänsten rätt för dig. Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningssdatum.

MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen inom affärsutveckling men också genom outsourcade helhetslösningar. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli "partner of choice" för alla våra kunder och intressenter.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Nissan Nordic Europe Oy bedriver import och marknadsföring av Nissan person- och transportbilar och är verksamt i Finland, Sverige, Norge, Danmark och även i Estland, Lettland och Litauen. Företaget är en del av globala Nissan Group, en av de största biltillverkarna i världen. I Norden, sysselsätter företaget cirka 185 anställda och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.