Har du IT-bakgrund och har arbetat i en supportverksamhet? Vill du arbeta i en spännande internationell miljö och är du redo att ta nästa steg i din karriär? Har du även erfarenhet inom fordonsbranschen? - Då kan detta vara en möjlighet för dig då vi just nu söker en supporttekniker med IT-bakgrund för att ge support av Ford Motor Companys felsökningsverktyg för fordonsdiagnostik.

Arbetsuppgifter:

Arbetet kommer bland annat innebära att ge support till återförsäljarna vid problem med felsökningsverktyget, hård- och mjukvaran på datorn samt vid programmeringar / uppdateringar av fordonsmjukvara. Du kommer att arbeta med främst elektronisk support emot hela den nordiska marknaden.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå i:
  • Felsökning och IT-support i Fords felsökningsverktyg.
  • Finns tekniska lösningar till problem ?
  • Dokumentera ärenden i ärendehanteringssystem.
  • Rapportera och följa upp avvikelser och förbättringsmöjligheter.
  • Kontinuerligt arbeta med att förbättra och coacha användare till en högre kunskapsnivå.
Är du den vi söker?

Detta är en tjänst som kommer att passa dig som redan idag arbetar som IT-tekniker/Mekaniker med stort IT intresse. Har du jobbat med diagnossystem är det meriterande. Vi tror också att du har erfarenhet från felsökning. För att lyckas väl i tjänsten är det viktigt att du är en duktig och engagerad problemlösare med stor analytisk förmåga Du ska brinna för att hjälpa andra och vilja coacha dem till att nå en högre nivå, du är även analytisk och engagerad. Då tjänsten innebär externa kontakter behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ, du behärskar svenska, engelska samt övriga nordiska språk i tal och skrift.

Kvalifikationer:
  • Högskole-/YH-utbildning inom IT (alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet).
  • Erfarenhet av arbeta med IT-Support.
  • Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande, men inte något krav.
  • Erfaren användare av MS Office och Windows.
Omfattning och arbetsplats:

Placering är i Göteborg. Tjänstens omfattning är heltid. Vi har behov att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vi erbjuder:
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjligheten att utvecklas. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Du kommer att arbeta i ett öppet landskap tillsammans med resten av teamet.

Ansökan:
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Alla ansökningar behandlas löpande.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

MSX International är en global ledare i att erbjuda konsulttjänster till fordonsbranchens återförsäljarled och eftermarknad, inklusive leverans av outsourcade helhetslösningar. Med 6000 medarbetare världen över och helägt av Bain Capital, arbetar vi med en ambitiös plan för tillväxt, både organiskt och genom förvärv. Vi är mycket stolta över vårt team bestående av ca 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och är "partner of choice" för våra kunder. MSX International i Norden omsätter i år drygt 15 miljoner dollar med en årlig tillväxt på ca 10%.