Vi söker en Helpdesk Engineer & Warranty C...

Vi söker en Helpdesk Engineer & Warranty C...

Tekniker, diagnostekniker, garanti, verkstad, Återförsäljare

MSX International söker just nu en erfaren diagnostekniker att arbeta med produktsupport för Nissan. Tjänsten har placering på MSX Internationals nordiska huvudkontor i Gamlestaden Göteborg.

I rollen som Helpdesk Engineer & Warranty Consultant så ingår du i ett nordiskt team bestående av duktiga och lösningsorienterade medarbetare som supporterar alla auktoriserade Nissanåterförsäljare i Norden.

Dagliga arbetsuppgifter
  • Hantera, analysera och följa upp fordonsgarantier
  • Supportera återförsäljare i tekniskt diagnostik och avancerad felsökning
  • Arbeta administrativt med bl.a. uppdatering och översättning av produktinformationsbrev, garantimanualer, uppföljning på ej körbara fordon.
  • Visst fältarbete, i form av tekniska utredningar och avancerad diagnostik hos auktoriserade Nissanåterförsäljare
  • Dialog med övriga avdelningar på Nissan kring garantier, produktsupport och produktkvalitet
Arbetsplats och omfattning:

Tjänsten är placerad i Göteborg i trevliga lokaler i Gamlestaden, där MSX International huvudkontoret för Norden finns. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet från återförsäljare eller verkstad. För att lyckas med tjänsten har du erfarenhet av fordonsdiagnostik och garantiprocesser. Väldigt meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller kunskaper från Nissan.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska, meriterande om du kan annat nordiskt språk.

Vi erbjuder

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify.

Låter den här tjänsten rätt för dig. Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista publiceringsdatum.

MSX International är en global ledare i att erbjuda konsulttjänster till fordonsbranchens återförsäljarled och eftermarknad, inklusive leverans av outsourcade helhetslösningar. Med 6000 medarbetare världen över och helägt av Bain Capital, arbetar vi med en ambitiös plan för tillväxt, både organiskt och genom förvärv. Vi är mycket stolta över vårt team bestående av ca 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och är "partner of choice" för våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 31 mars (4 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Nissan Nordic Europe Oy bedriver import och marknadsföring av Nissan person- och transportbilar och är verksamt i Finland, Sverige, Norge, Danmark och även i Estland, Lettland och Litauen. Företaget är en del av globala Nissan Group, en av de största biltillverkarna i världen. I Norden, sysselsätter företaget cirka 185 anställda och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.