Garantihandläggare

Garantihandläggare

Nissans partner MSX International söker just nu en professionell garantihandläggare som kommer att arbeta med garantisupport för Nissan. Tjänsten har placering i Gamlestaden, Göteborg där Nissans teknik- och garanti helpdesk finns. I rollen som garantihandläggare så ingår du i ett nordiskt team bestående av duktiga och lösningsorienterade medarbetare som supporterar alla auktoriserade Nissanåterförsäljare i Norden.

Dagliga arbetsuppgifter
  • Bedöma och följa upp reklamationer och garantiförfrågningar.
  • Supportera återförsäljare i norden gällande alla typer av garantifrågor, med fokus på den norska marknaden.
  • Arbeta administrativt med uppdatering och översättning av informationsbrev och garantimanualer.
Arbetsplats och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid och heltid. Kontoret finns i trevliga lokaler i Gamlestaden.

Är du den vi söker?

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är en serviceinriktad och engagerad problemlösare med stor analytisk förmåga samt har erfarenhet med att jobba med garantiprocesser. Dina tidigare roller har troligtvis varit kundmottagare, servicerådgivare eller liknande, hos en återförsäljare eller på verkstad. Väldigt meriterande är om du har kunskaper från garantihantering, reservdelar och reparation.
Då tjänsten innebär externa kontakter behöver du vara kommunikativ och ha en mycket hög nivå på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du även kan norska.

Vi erbjuder

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag
Låter den här tjänsten rätt för dig. Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om MSX International

MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen inom affärsutveckling men också genom outsourcade helhetslösningar. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli "partner of choice" för alla våra kunder och intressenter.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 070-922 76 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nissan Nordic Europe Oy bedriver import och marknadsföring av Nissan person- och transportbilar och är verksamt i Finland, Sverige, Norge, Danmark och även i Estland, Lettland och Litauen. Företaget är en del av globala Nissan Group, en av de största biltillverkarna i världen. I Norden, sysselsätter företaget cirka 185 anställda och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.