Framtidens Fleet Managers till bilbranschen

Framtidens Fleet Managers till bilbranschen

Är du en person som brinner för att leverera god service? Vill du vara med och förändra och förbättra kundupplevelsen i bilbranschen? Vi söker personer med operativ erfarenhet från att hantera bilflottor för ett nytt spännande uppdrag. Vi på MSXI hjälper vår kund att bygga framtidens kundupplevelse i ett kundcenter. Teamet ansvarar för att ta hand om en bilflotta genom aktiv hantering och administration. Du kommer att vara den naturliga kontaktpersonen internt och externt för allt som rör hanteringen av bilflottan. Arbetsuppgifterna innebär operativt arbete för att hantera bilflottan där du bland annat kommer att:
  • Ha ett helhetsansvar för kundbilar och lånebilar
  • Ansvara för fordonslogistik och optimering av hantering av billager, lånebilar, biltransporter och tillhörande tjänster
  • Ansvar för kontakt med serviceleverantörer
  • Beställning och trading av bilar
Är du den vi söker?

Du jobbar förmodligen idag på ett transportföretag, billeasingföretag eller på ett mindre företag med bilhantering. För att lyckas i rollen är du en person som trivs med att skapa och ha struktur för att kunna kombinera flera olika arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att hantera en bilpark både praktiskt och administrativt samt är en person som både vill och kan jobba med att förändra och förbättra dagens arbetssätt. Du kommer vara ett nav i kontakten mellan kunder, kundcenter och serviceleverantörer. Attt kommunicera med både kunder, kollegor och samarbetspartners med datorn och telefonen som viktiga kommunikationsverktyg ligger naturligt hos dig. Du är social och tycker om att ha kontakt med människor i ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska. För rollen krävs det att du tycker om att jobba i team och kan kombinera det med ett självständigt ansvarstagande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du talar norska. Arbetsplats och omfattning:
Tjänsten är placerad på Hisingen i Göteborg. Tjänstens omfattning är heltid. Vi erbjuder dig:
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö med högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjligheten att utvecklas. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista publiceringsdatum. Besök gärna www.msxi.com för mer information.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International är en global branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör.