Erfaren diagnostekniker till Nissan

Erfaren diagnostekniker till Nissan

MSX International söker just nu en erfaren diagnostekniker till vår partner Nissan för arbete med teknisk support. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i hela Norden. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail och telefon och innefattar kontakter med såväl återförsäljare som utvecklingsteam hos tillverkaren/generalagenten.

Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter
  • Supportera och coacha Nissans återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem, mail samt telefon.
  • Kommunicera direkt med tillverkaren gällande aktuella ärenden.
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserat på gällande prioriteringsordning.
  • Rapportering av produktavvikelser till tillverkaren enligt gällande eskaleringsprocess.
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande Nissans produkter genom att delta på tillverkarens utbildningar samt studera instruerande tekniska dokument.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad, meriterande från Nissan, och de felsökningsverktyg som används där. Vi ser gärna sökande även från andra bilmärken. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift.

Arbetsplats och omfattning

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Gamlestaden i Göteborg, där huvudkontoret för Norden finns. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International är en global branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder.