Erfaren diagnostekniker till Volvo

Erfaren diagnostekniker till Volvo

Har du lång erfarenhet av avancerad diagnostik samt intresse för tekniken i dagens och framtidens bilar? Drivs du av att coacha och vägleda andra? Vill du jobba på Volvo, Torslanda.

Vi söker just nu en erfaren diagnostekniker för arbete med teknisk support för vår kund Volvo. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i hela Norden. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail och telefon och innefattar kontakter med såväl återförsäljare som utvecklingsteam hos tillverkaren. Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter
  • Supportera och coacha återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem, mail samt telefon.
  • Kommunicera direkt med tillverkaren gällande vissa aktuella ärenden.
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserat på gällande prioriteringsordning.
  • Rapportera fel till tillverkaren enligt gällande eskaleringsprocess.
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande tillverkarens produkter genom att delta på tillverkarens utbildningar samt studera instruerande tekniska dokument.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad och de felsökningsverktyg som används där. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Meriterande om du även kan finska.

Arbetsplats och omfattning

Placeringsort är Göteborg, Torslanda och tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Vi erbjuder:

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansökan

Ansök med registrerat CV och personligt brev på vår hemsida. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Läs mer om MSX International på msxi.com
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 070-9227627
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör.