Erfaren diagnostekniker sökes till Fords T...

Erfaren diagnostekniker sökes till Fords T...

Vi söker just nu en erfaren diagnostekniker för arbete med teknisk support på Fords tekniska Helpdesk, då en av våra medarbetare söker sig vidare mot nya utmaningar. I tjänsten kommer du vägleda och supportera auktoriserade återförsäljare/verkstäder i hela Norden. Supporten sker via elektronisk kommunikation, mail och telefon.

Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter:
  • Supportera Fords återförsäljare med diagnosfelsökning samt rekommendationer för fortsatt felsökning via Fords interna supportsystem, mail, samt telefon.
  • Kommunicera med tillverkare och Europasupporten gällande aktuella ärenden
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserad på gällande prioriteringsordning
  • Rapportera fel till tillverkare enligt gällande eskaleringsprocess
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande Ford produkter genom att delta på utbildningar och studera instruerande tekniska dokument
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara samt har solid erfarenhet från auktoriserade märkesverkstäder och de felsökningsverktyg som används där. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska, meriterande om du kan danska samt annat nordiskt språk.

Arbetsplats och omfattning:

Du kommer att sitta i ljusa, fina lokaler i Munkebäck. Tjänstens omfattning är heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Du kommer att arbeta i ett öppet landskap tillsammans med resten av teamet.

Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Besök gärna www.msxi.com för mer information.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

MSX International är en global ledare i att erbjuda konsulttjänster till fordonsbranchens återförsäljarled och eftermarknad, inklusive leverans av outsourcade helhetslösningar. Med 6000 medarbetare världen över och helägt av Bain Capital, arbetar vi med en ambitiös plan för tillväxt, både organiskt och genom förvärv. Vi är mycket stolta över vårt team bestående av ca 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och är "partner of choice" för våra kunder. Ett exempel på detta är att Volvo Cars nyligen utsett oss till Strategic Partner. MSX International i Norden omsätter i år drygt 15 miljoner dollar med en årlig tillväxt på ca 10%.