Diagnostekniker

Diagnostekniker

Job description:

Vi söker dig som är en erfaren diagnostekniker för arbete med teknisk support för vår kund Volvo i Torslanda. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i hela Norden. Supporten sker främst via mail och telefon, det innefattar kontakter med såväl återförsäljare som utvecklingsteam hos tillverkaren.
Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Dina arbetsuppgifter:
  • Supporta och coacha återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem, mail samt telefon.
  • Kommunicera direkt med tillverkaren gällande en variation av aktuella ärenden
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserat på gällande prioriteringsordning.
  • Rapportera fel till tillverkaren enligt gällande eskaleringsprocess.
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande tillverkarens produkter genom att delta på tillverkarens utbildningar samt studera instruerande tekniska dokument.
Är du den vi söker?

Om du har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara på bil, samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad och de felsökningsverktyg som används där, så är du rätt person för oss. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Meriterande om du även kan finska.

Arbetsplats och omfattning:
Placeringsort är Göteborg, Torslanda och tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Vi erbjuder:
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansökan:

Ansök med registrerat CV och personligt brev på vår hemsida. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Läs mer om MSX International på msxi.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International Ltd