Diagnostekniker med garantierfarenhet till...

Diagnostekniker med garantierfarenhet till...

Är du redo för nästa steg i din karriär? Som diagnostekniker hos MSX International arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Vi är 13 personer som stöder Nissans verkstäder i Norden med teknisk hjälp. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt.
  • Vi har kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Personalförmåner kopplade till Benify
  • Arbetstid: 7:30-16:00, mån-fre
Är du en erfaren och skicklig diagnostekniker kan du vara kollegan som Nissan-teamet saknar. I rollen kommer du ingå i ett team bestående av duktiga och lösningsorienterade medarbetare som supporterar alla auktoriserade Nissanåterförsäljare i Norden.

Dagliga arbetsuppgifter
  • Supportera återförsäljare i teknisk diagnostik och avancerad felsökning
  • Hantera, analysera och följa upp fordonsgarantier
  • Arbeta administrativt med bl.a. uppdatering och översättning av produktinformationsbrev, tekniska manualer, garantimanualer och uppföljning på ej körbara fordon.
  • Dialog med övriga avdelningar på Nissan kring garantier, produktsupport och produktkvalitet
Arbetsplats och omfattning:

Tjänsten är placerad i Göteborg i trevliga lokaler i Gamlestaden, där MSX International huvudkontor för Norden finns. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet från återförsäljare eller verkstad. För att lyckas med tjänsten har du erfarenhet av fordonsdiagnostik och garantiprocesser. Väldigt meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller kunskaper från Nissan.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska, meriterande om du kan annat nordiskt språk.

Det är viktigt att du tycker om problemlösning och analys. Som person är du proaktiv och strukturerad och du kan arbeta med många olika uppgifter samtidigt. Du trivs med att vara en i laget och men jobbar självständigt.

Ansökan

Låter den här tjänsten rätt för dig. Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista publiceringsdatum.

MSX International är en global branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Nissan Nordic Europe Oy bedriver import och marknadsföring av Nissan person- och transportbilar och är verksamt i Finland, Sverige, Norge, Danmark och även i Estland, Lettland och Litauen. Företaget är en del av globala Nissan Group, en av de största biltillverkarna i världen. I Norden, sysselsätter företaget cirka 185 anställda och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.