Diagnostekniker - Volvo

Diagnostekniker - Volvo

Job description:

MSX International söker just nu en erfaren diagnostekniker till vår partner Volvo för arbete med teknisk support. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i hela Norden. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail och telefon och innefattar kontakter med såväl återförsäljare som utvecklingsteam hos tillverkaren/generalagenten.

Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter:
  • Supportera och coacha Volvos återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem samt telefon.
  • Kommunicera direkt med tillverkaren gällande aktuella ärenden.
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserat på gällande prioriteringsordning.
  • Rapportering av produktavvikelser till tillverkaren enligt gällande eskaleringsprocess.
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande Volvos produkter genom att delta på tillverkarens utbildningar samt studera instruerande tekniska dokument.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad, meriterande från Volvo, och de felsökningsverktyg som används där. Vi ser gärna sökande även från andra bilmärken. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift,

Arbetsplats och omfattning:
Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Torslanda. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum. #LI-VH2
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International Ltd