Diagnostekniker Ford

Diagnostekniker Ford

Job description:

Vi söker just nu en erfaren diagnostekniker för arbete med teknisk support på Fords tekniska Helpdesk, då en av våra medarbetare söker sig vidare mot nya utmaningar. I tjänsten kommer du vägleda och supportera auktoriserade återförsäljare/verkstäder i hela Norden men primärt mot den svenska och danska marknaden. Supporten sker via elektronisk kommunikation, mail och telefon.

Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter:
  • Supportera Fords återförsäljare med diagnosfelsökning samt rekommendationer för fortsatt felsökning via Fords interna supportsystem, mail, samt telefon.
  • Kommunicera med tillverkare och Europasupporten gällande aktuella ärenden
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserad på gällande prioriteringsordning
  • Rapportera fel till tillverkare enligt gällande eskaleringsprocess
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande Ford produkter genom att delta på utbildningar och studera instruerande tekniska dokument
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad, Ford, och de felsökningsverktyg som används där. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar engelska väl både i tal och i skrift, meriterande om du kan danska.

Arbetsplats och omfattning:

Du kommer att sitta i ljusa, fina lokaler i Munkebäck. Tjänstens omfattning är heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Du kommer att arbeta i ett öppet landskap tillsammans med resten av teamet.

Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Besök gärna www.msxi.com för mer information. LI-VH2
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International Ltd