Consumer Relations Agent Level 1

Consumer Relations Agent Level 1

Job description:

Brinner du för arbete med kunder och kundservice? Talar och skriver du med lätthet på svenska och/eller norska? Då kan detta vara arbetet för dig! Vi söker nu ett flertal medarbetare till Volvos kundkontaktcenter i Göteborg.

Nu har du chansen att vara med i den stora förändringen som bilbranschen genomgår och som leds av Volvos satsning på online och mobilitet. Volvo bygger en ny organisation som leder satsningen att flytta bilköpet och bilägandet online och att genom erbjuda premiumstjänster för att öka kundernas mobilitet och valfrihet.

Tillsammans med ett team av duktiga och motiverade kollegor kommer ni att arbeta med följande:
 • Kundtjänst - Kommunicera med kunder baserat på deras behov via chatt, telefon, e-post och sociala medier för att erbjuda lösningar med en hög servicenivå.
 • Administrationsuppgifter kopplade till kundhanteringsprocessen.
 • Leads - Hantera leadgenerering, delegering och uppföljning av leads för att säkerställa att de kundernas intresse tas tillvara effektivt. Ta en proaktiv roll när det gäller att omvandla leads till försäljning.
 • Feedback - Ta ägande, prioritera och eskalera kundernas feedback och funktionsförfrågningar till relevanta interna team.
 • Ständiga förbättringar av processer och verktyg
 • Identifiera, föreslå och driva aktiviteter kontinuerligt och aktivt med andra intressenter inom och utanför Uptime för att ytterligare förbättra kvaliteten och effektiviteten i Volvos processer och hur Volvo kommunicerar med sina konsumenter.
Passar du profilen?

För att lyckas i rollen som Consumer Relations Agent tror vi att du har ett genuint intresse av att tillhandahålla professionell kundtjänst och du är motiverad av att arbeta i ett snabbt, dynamiskt team med förmågan att anpassa, hantera och uppfylla deadlines. Du är en självdriven person med ett proaktivt tillvägagångssätt, en problemlösare och en flexibel lagspelare. Eftersom majoriteten av din tid ägnas åt att interagera med Volvos kunder måste du ha en utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska/engelska eller norska/engelska och vara en bra lyssnare.

Önskvärd erfarenhet/kompetens
 • Erfarenhet från arbete med administration och kundservice
 • Trivs att arbeta med mycket kundkontakt
 • Lätt för att kommunicera muntligt och skriftligt
 • Strukturerad, självgående, positiv och ansvarsfull
 • Grundläggande IT-kunskaper och van användare av Office-paket
 • Möjlighet att jobba kvällar, helger och helgdagar
Meriterande tidigare erfarenhet:
 • Kundtjänstverksamhet
 • Arbete i SalesForce eller andra CRM-system
 • Arbete med försäljning är meriterande. Framför allt är det vi letar efter en teammedlem som kommer att förkroppsliga Volvos värderingar som en omtänksam och kundorienterad organisation.
Om du är intresserad av att arbeta i ett globalt sammanhang och vara en del av ett internationellt team är detta möjligheten för dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör. medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör.