Systemansvarig butiks-IT

Systemansvarig butiks-IT

Vi söker en Systemansvarig mot butik till MQs IT-avdelning

Som systemansvarig på IT är det din uppgift att förvalta och utveckla en grupp av bolagets system utifrån företagets mål.

Det är din arbetsuppgift att tillsammans med verksamheten och våra leverantörer förvalta, planera och utveckla ett effektivt systemstöd. Vidare ansvarar du för att upprätta en hög IT-säkerhet. Du arbetar med löpande administration, beställningar och testarbete. Viss utbildning samt support ingår även i dina uppgifter.

För att trivas som systemansvarig måste du vara självgående, strukturerad och ansvarstagande. Vi vill också att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.
Du gillar att arbeta lösningsorienterat och i ett högt tempo.

MQ är just nu inne i en fas där hela företagets digitalisering är i fokus. Detta inkluderar våra butiker där vårt möte med kunderna behöver stärkas och kompletteras med nya IT-lösningar. Vi ser även stora möjligheter kring effektivisering i och med intåg av IoT i butiksmiljöerna. Våra ambitioner är stora och vi söker därför en person som gärna driver förändring och involverar våra medarbetare i resan framåt.

Vi ställer som krav att du har relevant högskoleutbildning alternativt flerårig erfarenhet av liknande tjänst. Du har goda kunskaper och gärna erfarenhet av arbete med butiksrelaterade system så som kassasystem, butiksövervakning och butikslogistik. Vi ser gärna att du har kunskap om affärssystem inom detaljhandeln, förståelse för varuförsörjningsprocessen och att du är van att arbeta med avancerad felsökning. Du har även erfarenheter av leverantörskontakter och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-12-02 Har du frågor avseende tjänsten kan du vända dig till Mattias Liljenberg, IT-chef, på telefonnummer 031-388 8006.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På MQ drivs vi av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för man och kvinna. Vi finns till hands för en modeintresserad publik, och är en destination som sedan 1957 har hjälpt människor att hitta sin stil. Vår filosofi bygger på vad vi kallar "Selected diversity" - Vilket betyder att vi befinner oss i den spännande kontrasten mellan utvalt och mångsidigt. Utvalt, för att vi ställer höga krav på vad som är bra nog för att hamna i våra butiker.Mångsidigt, för att vi trivs i en mix av kvalitetsvarumärken och starka personligheter. Vi vet att olika tillfällen kräver olika utryck. Vi finns här för att hjälpa dig som vill klä dig med stil, i vardag såväl som till fest. Alltid, och överallt.