Junior redovisningskonsult till moore

Junior redovisningskonsult till moore

OM TJÄNSTEN:
OIO söker nu en junior redovisningskonsult till MOORE. Bolaget söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vill ta ditt första steg i karriären där du blir del av ett härligt gäng om ca 50 medarbetare i Göteborg.

Arbetet kommer att ha sitt fokus kring löpande bokföring, månads- och årsbokslut, skatt/deklaration samt årsredovisning. Du arbetar främst med medelstora bolag där du med tiden, när du blivit bekväm i arbetet, också tar dig an en rådgivande roll och anpassar redovisningsarbetet efter kundernas önskemål.

Sammanfattningsvis kommer en vanlig arbetsvecka att innefatta följande arbetsuppgifter:
 • Löpande redovisning
 • Skatt/deklaration
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisning
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
 • Har flytande svenska i tal och skrift
 • Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder
För denna roll söker man främst någon med rätt inställning och driv. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med där du tar rygg på duktiga kollegor i syfte att lära dig. Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt och känner hellre att du har en arbetsdag med stor variation än enformigt arbete.

OM KUNDFÖRETAGET:
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt små och medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag. Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 50 personer på våra kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.

Läs mer om bolaget genom att klicka HÄR.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag med direktanställning hos kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Lön: fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OIO
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (33 dagar kvar)