Junior Revisorsassistent till MOORE

Junior Revisorsassistent till MOORE

UTDRAG
Har du studerat ekonomi med inriktning mot redovisning och revision och tar examen i sommar? Eller har du kanske arbetat en tid men är redo för nästa steg i karriären? Nu söker MOORE efter sina nästa kollegor med start efter sommaren där du blir del av ett härligt gäng om 50 personer här i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
OIO söker nu en revisorsassistent till MOORE med start efter sommaren. För dig som är utbildad inom ekonomi är detta en möjlighet att starta karriären hos en global arbetsgivare med lokal förankring och stark sammanhållning på kontoret här i Göteborg. Rollen kommer ha sitt fokus kring revision av kundernas räkneskaper och förvaltning, men också konsultationer för att anpassa tjänsterna enligt kundens behov.

Arbetet kommer innebära mycket kundkontakt där du tidigt kommer få mycket ansvar över ditt egna arbete och möjlighet att utveckla långsiktiga kundrelationer där du driver respektive kundprojekt självständigt under eget ansvar.

Sammanfattningsvis kommer du primärt som en del av ett team att arbeta med:
 • Revision av kundbolag
 • Enklare utredningar & konsultationer
 • Skattefrågor
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision och uppfyller krav för att i framtiden bli auktoriserad revisor
 • Har flytande svenska i tal och skrift
 • Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder
Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med. Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt och känner hellre att du har en arbetsdag med stor variation än enformigt arbete. För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.

OM KUNDFÖRETAGET:
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag. Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 50 personer på våra kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag med direktanställning hos kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: September 2022
 • Placering: Göteborg, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Lön: fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OIO
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (35 dagar kvar)