Erfaren redovisningskonsult till MOORE

Erfaren redovisningskonsult till MOORE

OM TJÄNSTEN:
OIO söker nu en erfaren redovisningskonsult till MOORE. Arbetet utförs både på MOOREs och kundernas kontor, med en flexibilitet att även arbeta delar av arbetsveckan hemma. Utöver att arbeta med löpande bokföring, månads- och årsbokslut, skatt/deklaration samt årsredovisning, kommer du också i rollen som erfaren medarbetare att ta en rådgivande roll gentemot kunderna.

Genom att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer förvaltar du dina kunder självständigt och anpassar det dagliga redovisningsarbetet efter deras behov, men tar dig också an expertrollen där detta krävs. Hur du utformar ditt dagliga arbete, vilka ansvar och projekt du tar dig an och de mål du vill uppnå har du möjlighet att påverka genom dialog med närmsta chef och stort eget ansvar.

Sammanfattningsvis kommer en vanlig arbetsvecka att innefatta följande arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Skatt/deklaration
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisning
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
 • Har flytande svenska i tal och skrift
 • Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder
Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med. Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt och känner hellre att du har en arbetsdag med stor variation än enformigt arbete. För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.

OM KUNDFÖRETAGET:
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag. Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 50 personer på våra kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.

Läs mer om bolaget genom att klicka HÄR.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag med direktanställning hos kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Lön: fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OIO
Sista ansökningsdag 15 sept 2022 (28 dagar kvar)