Projektassistent för sommarjobb på MMT

Projektassistent för sommarjobb på MMT

Friday söker för MMT:s räkning en student som kan tänka sig att arbeta extra vid sidan av studierna (1-2 dagar i veckan) med start i april för att därefter gå upp till heltid i juni. Det finns även möjlighet att fortsätta arbeta extra under höstterminen. För dig som gör bra ifrån dig finns goda förutsättningar att komma tillbaka även nästa sommar.

OM TJÄNSTEN:
Du kommer vara assistent för projektledarna samt Rapporteringskoordinatorerna. Du kommer vara involverad i flera olika projekt samtidigt där du förväntas assistera och vara till hands för Projektavdelningen där du kommer arbeta med administrativa uppgifter efter behov.

Projekten är inom offshoreindustrin för marina bottenkarteringar med syfte att kartlägga bottnar inför byggandet av marin infrastruktur, inspektioner av pipelines, vindkraftsparker och andra marina strukturer på och i botten, runt om i Europa. Projektens storlek kan variera från några dagar till år och av skiftande komplexitet.

Under somrarna genomförs de flesta projekten där MMT behöver stärka upp med en prestigelös och administrativt duktig student från början av juni till slutet av augusti. Efter sommaren kommer det finnas möjligheter för arbete vid sidan av dina studier, du bör ha minst två år kvar av dina studier vid högskola eller universitet.

Arbetsplatsen präglas av ett öppet och innovativt klimat med fräscha kontorslokaler med havsutsikt. På MMT finns goda chanser till utveckling och du får möjlighet att arbeta med kunniga kollegor i en företagskultur som uppmuntrar ”dedication, innovation, commitment and efficiency”.

Här listat några exempel på arbetsuppgifter du kommer assistera i:
 • Projektförberedelser
 • Kontrollera daglig rapportering från båtarna i projekten
 • Kopiera och strukturera data från båtarna till kontoret och kunder
 • Rätta texter och skapa förteckningar av rapportunderlag
 • Strukturera upp projektspecifika mallar och sammanställa texter
 • Fakturering mot kund
 • Behjälplig vid vecko- och månadsrapportering både internt och externt för de olika projekten
 • Tillståndsansökningar
VI SÖKER DIG SOM:
 • Studerar vid högskola/universitet och har minst två år kvar av studierna
 • Troligtvis läser något inom marinvetenskap, geologi eller biologi och har ett starkt intresse för den marina världen
 • Är prestigelös och tar dig an uppgifter efter önskemål för dagen från projektledarna och rapporteringskoordinatorerna
 • Är ordningsam och strukturerad samt tycker om att jobba i flera arbetsflöden parallellt
 • Du är duktig i skrift och layout allmänt
 • Talar och skriver felfritt på engelska och svenska
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet
För denna tjänst sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du beskriver dig som noggrann, ansvarstagande och prestigelös. Vidare ser vi att du är van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att kommunicera med andra och räds inte att dagligen ha kontakt med dina kollegor och står till hands för projektledarna.

OM KUNDFÖRETAGET:
MMT är ett världsledande företag inom sjömätning, maringeologi, positionering och bottenkartering med 250 medarbetare med specialistkompetenser inom maringeologi, marinbiologi, teknik och sjöfart. Huvudkontoret är beläget på Nya Varvet i Göteborg och de finns även i England och Norge. MMT undersöker havsbottens topografi, djupförhållanden från vattenytan ner till havsbotten och berggrunden. Med hjälp av fartyg som är utrustade med högteknologisk utrustning och en lång rad specialister samlas data in, analyseras och redovisas i webGIS och traditionella kartor. MMTs kunder, så som oljebolag, marina vindkraftsparker, kabelföretag och sjöfartsverk, använder underlaget för beslut i marina infrastrukturprojekt. Vill du läsa mer om MMT? Klicka här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: april - juni (1-2 dagar/veckan). juni - augusti (heltid).
 • Placering: Göteborg, Nya Varvet (fantastiska lokaler vid vattnet)
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Timlön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Förståelse för att det kan dröja något längre innan du får svar på grund av semestertider.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?