Resande stängselmontörer

Resande stängselmontörer

Om tjänsterna
Vi söker nu resande stängselmontörer till våra verksamheter i Sverige, med focus på Västra Götalande och till Norge, med focus på Østfold, Akerhus och Oslo. Som stängselmontör i vår svenska verksamhet utgår du ifrån Göteborg och som stängselmontör i Norge utgår du ifrån vårt huvudkontor i Moss.

Som stängselmontör hos oss får du ett fritt om omväxlande arbete utomhus. Arbetet omfattar montage av olika typer av områdesskydd så som stängsel/staket, grindar, räcken och ledstänger.

Om dig
Vi söker dig med god fysik som trivs med att arbeta utomhus. Du har tidigare erfarenehet av bygg/montagearbeten och har en god känsla för användande av olika typer av verktyg. Då tjänsterna innebär resande i varierande omfattning så bör detta vara något du uppskattar.

Tidigare erfarenhet inom stängselmontage är meriterande

Kvalifikationer
  • Flytand i tal och skrift engelska och eller svenska och/eller norska
  • Körkort B är ett krav. Körkort BE, CE är meriterande.
Skicka ansökan till: as@nosab.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MMB Bemanning & Rekrytering AB, som del av Nordisk Områdessäkring, tillhandahåller montagetjänster med inriktning på yttre områdesskydd.

Nordisk Områdessäkring tillhandahåller lösningar för yttre områdesskydd till privat och kommersiella kunder i England, Norge och Sverige.