Försäljningsingenjör inom automation och geometrimätning till MLT

Försäljningsingenjör inom automation och geometrimätning till MLT

Är du ute efter en ny utmaning och vill arbeta med ny teknik i framkant? Gillar du problemlösning och har intresse för affärer och försäljning? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som försäljningsingenjör inom automation och geometrimätning hos MLT. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat, drivet och initiativrikt team i ett framgångsrikt företag. Tjänsten drar igång omgående och vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för MLT:s räkning en driven och hungrig försäljningsingenjör med ett stort tekniskt intresse. I rollen kommer du att arbeta långsiktigt med MLT:s kunder där du genom teknisk rådgivning tar fram och implementerar skräddarsydda mätsystem inom affärsområdena Inline Metrology och 3D scanning. I din roll som försäljningsingenjör kommer du att hjälpa nya såväl som befintliga kunder att ta fram förslag på lösningar inom automatiserad mätning och kvalitetskontroll som du sedan själv offererar och säljer.

MLT är ett framgångsrikt företag inom industriell mätteknik som erbjuder avancerade mätinstrument, mättjänster och skräddarsydda lösningar inom förebyggande och avhjälpande underhåll, 3D-scanning och kvalitetskontroll. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, kärnkraft, vindkraft och stål och gruvindustri. MLT växer och söker därför ytterligare en försäljningsingenjör som vill hjälpa dem på vägen!

ARBETSUPPGIFTER:
 • Bli en viktig del i utvecklingen av denna verksamhetsdel och med stor egen påverkandegrad bidra i hur denna skall utvecklas
 • Arbeta brett med ny teknik inom automatisk mätteknik
 • Med egen drivförmåga hantera hela säljprocessen till befintliga kunder
 • Aktivt driva på försäljningen till nya kunder som vi inte når ut till idag
 • Samarbeta med kollegor internt för teknisk rådgivning och utbyte mellan affärsområdena
VI SÖKER DIG SOM:
 • Är högskoleingenjör inom elektro/automation/mekatronik eller innehar motsvarande arbetserfarenhet
 • Är tekniskt intresserad och har en bred teknisk förståelse, för att du ska kunna sätta dig in i kundernas behov
 • Är säljinriktad och orädd för att anta nya utmaningar
 • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska i tal och skrift
 • Är flexibel när det gäller resor i tjänsten till kunder
 • Har B-körkort
Det är meriterande men absolut inget krav om du har:
 • Arbetat i en liknande roll tidigare
 • Kunskap inom automation
För att lyckas i rollen som försäljningsingenjör är du försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för att utveckla nya affärer. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar på ett övertygande sätt. Du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden.

OM FÖRETAGET:
MLT är ett framgångsrikt företag inom industriell mätteknik som erbjuder avancerade mätinstrument, mättjänster och skräddarsydda lösningar inom förebyggande och avhjälpande underhåll, 3D-scanning och kvalitetskontroll. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom tillverkningsindustri, kraft och energi och gruvindustri. MLT växer och söker därför ytterligare en teknisk säljare som vill hjälpa dem på vägen! Läs gärna mer om MLT här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday men du kommer anställas direkt hos MLT.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Ångpannegatan 6, 41705 Göteborg
 • Kontaktperson: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Fast månadslön + provision (efter 6 mån)
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?