Engagerad Redovisningskonsult i Göteborg

Engagerad Redovisningskonsult i Göteborg

Vill du vara med och påverka utvecklingen i redovisningsbranschen?

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med Malena och Kristina fortsätta att driva utvecklingen framåt.

Ditt intresse för ekonomi och din servicekänsla gör dig till en duktig redovisningskonsult. Du trivs i en rådgivande roll och med att ge den snabba service som småföretagare behöver i sin vardag. Du välkomnas in i ett bolag som har ett avslappnat och positivt arbetsklimat med god laganda. Vid din sida har du positiva, engagerade kollegor och inte minst en bred kunskap. Här arbetar man för att ligga i framkant med den digitala utvecklingen i branschen. I detta bolag blir du synlig och betydelsefull!

Tjänsten och arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom får du möjligheten att själv ansvara för dina egna kunder inom ett antal olika branscher. Du kommer självständigt leda redovisningsarbetet för dina kunder och ansvar för kontakten med kunder i form av rådgivning, uppföljning och rapportering samt löpande redovisningsarbete. Du fungerar som ett bollplank för dina kundföretag i de frågor som rör deras verksamhet.

Kvalifikationer

Vi tror att du antingen är civilekonom i grunden alternativt så har du studerat lämplig YH-utbildning. Det är ett krav att du har ca 4-5 års erfarenhet av de arbetsuppgifter som ingår i rollen som redovisningsekonom. Har du erfarenhet från en redovisningsbyrå är det en fördel men har du många års erfarenhet från olika företag där du jobbat med helheten inom ekonomi och personal är det också mycket meriterande.

Bolaget arbetar i Vismas alla program och det krävs att du har god kunskap i dessa, men även andra ekonomiprogram ser vi som en fördel.

Som person har du förmågan att skapa förtroende hos kunder och bygga långsiktiga relationer. Du är stabil, ansvarstagande och brinner för att ge kunder den bästa av service. Du har en känsla för affärer samtidigt som du vårdar ditt nätverk och dina relationer.

Uppfyller du ovanstående erbjuds du en arbetsplats där du från start kommer att få ta stort eget ansvar i en växande organisation och där du kontinuerligt kommer att utvecklas och trivas.

Vi vill att du skall trivas länge i bolaget och därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid eller överenskommelse.

Mer information om tjänsten:
Kontakta gärna Susanne Areschoug på Dfind Finance susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430

Sista ansökningsdatum:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Areschoug
Telefon 0729-889430
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 8 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addera Ekonomi AB är en redovisningsbyrå på stark frammarsch som bildades 2015 genom en sammanslagning av två tidigare etablerade och auktoriserade redovisningskonsulter, Malena Nilsson och Kristina Larsson. Bolaget omsätter drygt sex miljoner och har sju anställda. Kunderna är främst ägarledda tjänsteföretag i en mängd olika branscher. Läs gärna mer på www.adderaekonomi.se