Säljare inom Städ och FM

Säljare inom Städ och FM

Vi ska förändra vår bransch.
Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs
av det. Om du dessutom älskar affärer och komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig.

Vi söker dig som
på riktigt vill vara med och påverka!

Om rollen

Hos oss
kommer du att sätta både MIAB och ditt namn på FM-kartan. Du kommer att vara med och utveckla vår marknad och våra kunder, både nya och befintliga. MIAB kommer, som hela vår bransch, att ha utmaningar och stöta på problem. Och vi älskar det! Varje dag ger oss nya insikter och möjligheter. Det gör MIAB till en spännande och utvecklande arbetsplats. Inom MIAB finns kompetensen och viljan att anta alla sorters utmaningar – tillsammans kommer vi kunna förändra vår bransch och växa, både som företag och individer.

Säljteamet
består av 10 säljare som jobbar tillsammans med Försäljningschef, Regionchefer och Driftpersonal för nå uppsatta mål.

Vi har en
väl utarbetad och fungerande säljprocess och du kommer att jobba med alla steg i processen. Allt ifrån prospektering och uppsöka nya och befintliga kunder till att sätta ihop presentationer, bygga offerter, kalkylering, paketering och avslut.

Omtanke,
Trygghet och Engagemang är våra ledord som också kommer att prägla ditt arbete.
Våra värdeord ligger oss varmt om hjärtat och det kommer du att märka. Hos oss spelar alla en viktig roll!

Vårt uppdrag

Vårt
uppdrag går ut på att skapa en bra arbetsmiljö för anställda, en välkomnande miljö för kunder och besökare och vi vill bidra till en upplevelse man vill återkomma till.

MIAB
levererar Städ- och FM-tjänster till företag och organisationer. Vi paketerar ihop en helhetsleverans av olika branschlösningar eller levererar de som singeltjänster, t.ex. lokalvård och arbetsplatsservice (Konferens, vaktmästeri, frukt, kaffe, växter, avfallshantering, kontorsmaterial mm.)

Din erfarenhet

Du
behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av försäljning. Gärna av konceptförsäljning. Du behärskar givetvis svenska i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer. Har du ett nätverk som gillar och litar på dig är det ett plus. Körkort är ett krav.

Du behöver inte komma från branschen men har du erfarenheten är det meriterande.

Du kan hantera officepaketet och ser inget hinder i att lära dig nya system om så krävs.

Häng med
när Sveriges största familjeägda bolag inom facility service skall förändra hela branschen! Vi skall växa både på bredden i vårt erbjudande och geografiskt. Det blir något extra och du kommer aktivt att påverka utformningen av vår resa. Som del i vår organisation utgår du från Göteborg. Vill du vara med på vår spännande resa?


Urval och
intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Frågor
besvaras av Mirela Muharemovic, Regionchef, via e-post mirela.muharemovic@miabab.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miabab.se
Sista ansökningsdag 13 juli 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MIAB AB - är idag ett av Sveriges ledande företag i städbranschen som ingår i MIAB koncern som har en årsomsättning på ca 1 miljard.Inom koncernen arbetar totalt ca 3000 personer. Huvuddelen av dessa arbetar med lokalvård medan ett 60-tal personer arbetar med företagets administration i Finland och Svergie. I koncernen ingår också N-Clean OY och N-Clean AB. MIAB fokuserar på Facility Services tjänster såsom bl.a. lokalvård, vaktmästeri, frukt, specialtjänster inom lokalvård och entrémattor i Sverige och Finland genom sitt dotterbolag N-Clean OY. MIAB(Sverige) är organiserat i 3 olika regioner - Region Nord/Öst (Stockholm/Uppsala),Region Mitt (Götaland) och Region Syd (Malmö). Tack vare hög kompetens och lång erfarenhet kan MIAB erbjuda kostnadseffektiva lösningar där lokalvården utgör basverksamheten.