Mark- & exploateringsingenjör

Mark- & exploateringsingenjör

Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor, ha ett stort inflytande över dina uppgifter och arbeta på ett företag med spännande framtidsutsikter? Vi på MEXL har många spännande uppdrag på gång!

Om oss på MEXL
På MEXL arbetar vi sida vid sida med inom våra affärsområden markexploatering & lantmäteri, bygg- och projektledning, projektering, buller & vibration samt entreprenadbesiktning och energideklarationer, vilket möjliggör en värdefull erfarenhetsåterföring från de olika faserna i projekt. Vi utvecklar ständigt varandra för att skapa största möjliga nytta för våra kunder och på så sätt bidra till ett hållbart samhällsbyggande. Våra kunder är kommuner, exploatörer, bostadsbolag och privatpersoner.

Om tjänsten
Du kommer att vara projektledare för exploateringsprojekt med ansvar för juridik, teknik och ekonomi. Du leder och samordnar arbetet i ett projektteam och ansvarar för förhandlingar, avtal, kalkyler och ekonomisk uppföljning. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter. Du kommer att få upprätta markanvisnings- och exploateringsavtal. Du kommer även att arbeta med olika uppdrag inom fastighetsrätt såsom att delta i förhandlingar och upprätta avtal avseende köp och försäljning av mark, nyttjanderätter, servitut samt företräda kunder i lantmäteriförrättningar.

Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv, har du något område som lockar mer inom ramen för verksamheten ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets. Vår grund är bred kompetens med spets.

Om dig
Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar ditt arbete och driver dina ärenden med fokus på mål och resultat. Du arbetar bra både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att teamet ska prestera på bästa sätt. Vidare är du är engagerad, drivande och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du kan bidra till och komplettera vårt team.

Utbildningsmässigt ser vi att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom lantmäteri/samhällsbyggnad alternativt annan relevant utbildning inom fastighetsrätt med arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig där du har förvärvat motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har 5 års erfarenhet som mark- & exploateringsingenjör eller av liknande arbetsuppgifter från fastighets- och byggbranschen med goda kunskaper inom fastighetsrätt och fastighetsekonomi– hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör!

Då arbetet innebär kontakter med olika målgrupper och myndigheter behöver du vara skicklig på att anpassa din kommunikation samt kunna kommunicera mycket väl i tal och skrift på svenska. Du behöver ha en god förmåga att arbeta tillsammans med andra människor samt att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder.

Ansökan
All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska.

Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i Västsverige. Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, placerad i Uddevalla eller Göteborg beroende p ådin utgångspunkt.

Skicka din ansökan och/eller frågor till annette.neubronner@mexl.se

Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Dock senast 31/8-22.
Mer info
Kontaktperson Annette Neubronner
Telefon 010-2511900
Email Mejla Annette Neubronner
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mexl.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEXL är ett konsultföretag inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering, entreprenadbesiktning och energideklaration samt markexploatering och lantmäteri. Vi arbetar både mot privata och offentliga aktörer och har vår utgångspunkt i Uddevalla och Göteborg men har uppdrag på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.