Energiexpert

Energiexpert

Vill du jobba tillsammans med de skickliga kollegor, ha ett stort inflytande över dina uppgifter och arbeta på ett företag med spännande framtidsutsikter? Vi på MEXL har många spännande uppdrag på gång!

Om oss på MEXL
På MEXL:s kontor arbetar byggledare, projektledare, projekteringsledare, projektörer, kontrollansvariga, entreprenadbesiktningsmän, energiexperter, buller & vibration sida vid sida vilket skapar intressant erfarenhetsåterföring från projektens olika faser. Vi lär ständigt av varandra för att skapa största möjliga nytta för våra kunder och på så sätt bidra till ett hållbart samhällsbyggande. Våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner.

Om tjänsten
Vi behöver förstärka vårt team med dig, en energiexpert med struktur, tydlighet och engagemang. Dina uppgifter blir att i huvudsak arbeta med energiberäkningar, energi- och klimatdeklarationer, KA-uppdrag med mera inom bygg. Tjänsten kan i viss mån anpassas utifrån erfarenhet och önskemål.

Du kommer samordna, driva och följa upp egna uppdrag som du ansvarar för men även tillsammans med övriga i teamet. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter men får hela tiden mycket stöttning av företagets ledning.

Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv, har du något område som lockar mer inom ramen för verksamheten ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets. Vår grund är bred kompetens med spets.

Om dig
Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot bygg som bygg, energiingenjör eller liknande – hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör! Meriterande är om du är certifierad för Energiexpert och Kontrollansvarig nivå K.

Ansökan
All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska.

Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i Västsverige. Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, placerad i Uddevalla eller Götgeborg beroende på din utgångspunkt.

Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av dig så berättar vi gärna mer.

Läs även på www.mexl.se

Skicka din ansökan och/eller frågor till simon.sallstrom@mexl.se

Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan, dock senast 31/8-22.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Sällström
Telefon 010-2511900
Email Mejla Simon Sällström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mexl.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEXL är ett konsultföretag inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering, entreprenadbesiktning och energideklaration samt markexploatering och lantmäteri. Vi arbetar både mot privata och offentliga aktörer och har vår utgångspunkt i Uddevalla och Göteborg men har uppdrag på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.