Bygg- och projektledare

Bygg- och projektledare

Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver därför förstärka vårt team med dig, en bygg- och projektledare med struktur, tydlighet och engagemang. Dina uppgifter blir att leda projekt inom antingen VA och/eller bygg. Tjänsten kan i viss mån anpassas utifrån erfarenhet och önskemål.

Om oss på MEXL
På MEXL:s kontor arbetar byggledare, projektledare, projekteringsledare, projektörer, kontrollansvariga, entreprenadbesiktningsmän, energiexperter, buller & vibration sida vid sida vilket skapar intressant erfarenhetsåterföring från projektens olika faser. Vi lär ständigt av varandra för att skapa största möjliga nytta för våra kunder och på så sätt bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Om tjänsten
Du samordnar, driver, och följer upp egna projekt som du ansvarar för tillsammans med övriga i projekteringsteamet. Projekten kan omfatta många flera olika kompetensområden, ibland behöver du samordna och planera in andra resurser i dina projekt och ibland hjälper du till i andra. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter men får hela tiden mycket stöttning av företagets ledning. Våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner.

Om dig
Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv, har du något område som lockar mer inom ramen för verksamheten ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot bygg, mark eller liknande. Är VA-ingenjör, byggingenjör eller liknande – hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör!

Ansökan
All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska.

Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i Västsverige. Tjänsten vi söker är placerad i Uddevalla eller Göteborg beroende på din utgångspunkt.

Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Skicka din ansökan och/eller frågor till fredrik.jensen@mexl.se

Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Dock senast 31/8-22.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Jensen
Telefon 010-2511900
Email Mejla Fredrik Jensen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mexl.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEXL är ett konsultföretag inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering, entreprenadbesiktning och energideklaration samt markexploatering och lantmäteri. Vi arbetar både mot privata och offentliga aktörer och har vår utgångspunkt i Uddevalla och Göteborg men har uppdrag på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.