Besiktnings- och mättekniker

Besiktnings- och mättekniker

Vill du jobba med vibrationer, ett mycket varierade jobb med fantastiska kollegor! Vi brinner för vibrationer och att bidra med vår kompetens inom våra specialistområden. Vi behöver nu förstärka vårt team med en besiktnings- och mättekniker. Arbetsglädje och kompetens är nyckelord! Vi blir aldrig färdiga men hela tiden bättre inom våra kunskapsområden

Om oss på MEXL
Mexl tillhandahåller specialisttjänster inom omgivningspåverkan som till exempel riskanalyser, besiktningar, vibrationsmätningar, vibrationsanalyser, bullermätningar, skadeutredningar och sprängrådgivning mm. Vi lär ständigt av varandra för att skapa största möjliga nytta för våra kunder och på så sätt bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Kontaktytorna såväl internt som externt med kunder och med tredje man är många och våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner. Våra riktmärken är arbetsglädje, kompetens och personlig service och det är av största vikt att våra kunder känner trygghet under hela projektet med oss vid sin sida.

Om tjänsten
Du samordnar, driver och följer upp egna projekt som du ansvarar för. Projekten kan omfatta många flera olika kompetensområden, ibland behöver du samordna och planera in andra resurser i dina projekt och ibland hjälper du till i andras. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter. Det är en stor variation mellan arbete på fältet och inne på kontoret.

Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv, har du något område som lockar mer inom ramen för verksamheten ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets.

Om dig
Vi söker dig som har det lilla extra och som drivs av att vara en del av ett arbetslag där vi värderar en familjär trivsel, arbetsglädje och hjälper varandra. Vi vill att du brinner för att leverera kvalitet och mervärde. Vi ser att du som söker är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot bygg, mark eller liknande, det är dock inget krav.

Ansökan
All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska.

Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i Västsverige, därav är körkort och bil ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, placerad i Uddevalla eller Göteborg beroende på din utgångspunkt. Vi tillämpar provanställning.

Skicka din ansökan och/eller frågor till annette.neubronner@mexl.se

Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot att träffa vår nästa medarbetare.

Sista ansökningsdag 31/8 2022.
Mer info
Kontaktperson Annette Neubronner
Telefon 010-2511900
Email Mejla Annette Neubronner
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mexl.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEXL är ett konsultföretag inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering, entreprenadbesiktning och energideklaration samt markexploatering och lantmäteri. Vi arbetar både mot privata och offentliga aktörer och har vår utgångspunkt i Uddevalla och Göteborg men har uppdrag på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.