Redovisningskonsult till MCon

Redovisningskonsult till MCon

Vill du bli en del av ett riktigt drivet och vasst gäng redovisningskonsulter som alltid sätter kunden i fokus och ger det lilla extra? MCon är byrån som sticker ut i sin bransch med sin kvalitativa och personliga service tillsammans med en nytänkande företagskultur. MCon är framtidens redovisningsbyrå och du vill inte missa chansen att bli en nyckelspelare i byråns fortsatta framgångssaga!

Om tjänsten
MCon är i en expansiv fas och söker nya stjärnor till teamet. Vi sitter i en ljus vindsvåning mitt i centrala Göteborg och idag är vi 11 redovisningskonsulter varav tre är auktoriserade.

MCon bildades 2010 av företagets operativa VD Maria Fredholm med en vision om att skapa en attraktiv redovisningsbyrå utöver det vanliga. Det har hon verkligen lyckats med. Vi kompletterar varandra med olika personligheter och erfarenheter och har en härlig kultur med mycket skratt och högt i tak. MCon har sedan start gjort fina resultat i såväl omsättning som vinst samt kunnat nyanställa kontinuerligt.

MCon är en modern redovisningsbyrå som erbjuder små och medelstora företag tjänster inom bokföring, redovisning, lön och administration. I mindre företag kan vi ta hand om hela bolagets ekonomi och administration. Medelstora och större företag hjälper vi med specifika tjänster men också kompletterande, ibland vikarierande roller på konsultbasis.

Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult har du helhetsansvar för dina kunder. Det innebär att du är ansvarig för att ge förstklassig och professionell leverans av den ekonomiska hjälp som du och kunden har kommit överens om. MCons kunder verkar inom alla branscher. Du kommer till exempel att:

  • Göra löpande bokföring
  • Vara rådgivande i redovisningsfrågor och redovisningsprinciper
  • Bistå kund med ekonomiska analyser och rapporter
  • Vi använder oss av Fortnox för bokföring samt gör bokslut i Hogia. Det är inget krav på tidigare kunskaper i dessa system.

Vi söker dig som
Har relevant ekonomutbildning på högskole- eller YH-nivå samt tre till fem års erfarenhet av löpande bokföring. Då du som konsult har totalt ansvar för dina kunder och även sitter ute hos dem emellanåt kräver tjänsten att du är helt självgående inom löpande bokföring. Det är mycket meriterande om du är auktoriserad inom redovisning, har jobbat med lättare lönearbete och/eller kan göra månads-och årsbokslut.

Tjänsten ställer stora krav på att du är en strukturerad person som kan sätta upp rimliga deadlines och alltid lämnar ifrån dig material i tid. Du kommer väl förberedd till dina kunder och tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och resultatet av dem.

Dina personliga egenskaper kommer vara oerhört viktiga i urvalsprocessen. Denna tjänst passar dig som är en prestigelös person som aldrig tvekar att göra det lilla extra för dina kollegor och kunder. Ditt personliga engagemang och din förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor kommer vara avgörande för hur du kommer trivas och passa in på MCon.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer och personliga egenskaper? Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till lars@mconab.se. Urval kommer hanteras löpande så skicka din ansökan redan nu, dock senast den 15 oktober 2018. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Lars Fredholm på tel. 0730-594558.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lars Fredholm
Telefon 0730 594558
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mconab.se/
Sista ansökningsdag 15 okt (24 dagar kvar)