Drifttekniker i Göteborg

Drifttekniker i Göteborg

DRIFTAVDELNINGEN:

Driftavdelningen består av 7 stycken duktiga drifttekniker som nu behöver fler kollegor. Driftavdelningen är en av de mest snabbväxande grenarna för MBA just nu, för att hinna med alla jobb som kommer in och för att kunna blicka framåt och fortsätta vår satsning behöver vi fler duktiga tekniker. Driftavdelningen är en av tre huvudinriktningar i MBA:s tjänsteutbud där de två resterande är skötsel av yttre miljö och inre fastighetsservice.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har relevant utbildning
samt gärna några års erfarenhet av liknande arbete. Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

DIN ROLL!

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. El-behörighet är meriterande.

Förekommande arbetsuppgifter är till exempel:
  • Ärendehantering
  • Tillsyn och rondering av tekniska utrymmen
  • Utförande av planerat, förebyggande och
  • Felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten.
  • Övervakning av energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.
  • Löpande arbete med förbättringar och dokumentation.
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt.

ÖVRIGT

På MBA är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa. MBA strävar att arbeta med att vårda gemenskapen och "småföretagskänslan" i företaget och de olika avdelningarna. Även om företaget numera består av ett hundratal anställda på sommaren, så jobbar vi hårt för att behålla känslan av det "lilla företaget".

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så mejla gärna din ansökan så snart som möjligt till rekrytering@mbafast.se, märk din ansökan
"Drifttekniker".
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbafast.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan MBA Fastighetsservice startades år 1995 har vi haft ett mål som är lika enkelt som tydligt – att ta god hand om andras fastigheter. I dag är vi ett växande företag som fortsätter bygga våra framgångar på nöjda kunder och personal som trivs.