Servicesnickare

Servicesnickare

DIN ROLL

Vi söker dig som vill jobba som servicesnickare i Göteborg med omnejd för MBA Bygg AB. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av
arbetsuppgifter som bland annat försäkringsskador, småjusteringar, köks- och badrumsrenoveringar, dörr- och fönsterbyten. MBA Bygg jobbar väldigt tätt ihop med sitt dotterbolag
MBA Fastighetsservice och stöttar personalen med synpunkter, lösningsorienterade förslag och tips.

Inom företaget får du möjligheten till
kompetensutveckling inom de områden du arbetar med. I tjänsten ingår servicebil och möjlighet att utgå hemifrån.

DIN PROFIL

Önskvärda kvalifikationer är relevant
utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du behöver vara händig och ha goda kunskaper inom diverse snickerier. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.

B-körkort ett krav.

ÄR DU
INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev till info@mbabygg.se . Märk din ansökan "Servicesnickare"

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Jolgård
Email Mejla Fredrik Jolgård
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbabygg.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MBA Bygg är ett byggföretag med bas i Västra Frölunda, men med hela Göteborgsregionen som arbetsfält. Vi tillhandahåller byggtjänster vid allt från altanbyggen, utbyggnationer och byte av fönster, till renovering av kök eller badrum.