Produktionschef till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg

Produktionschef till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg

Produktionschef
Göteborg

Trivs du att arbeta innovativt och att planera, leda och utveckla en produktionsavdelning?

Om tjänsten

Som produktions- och lagerchef kommer du att få det övergripande ansvaret för vår produktion och lagerhantering. Till din hjälp har du ett tiotal medarbetare som du ansvarar för och arbetar tillsammans med. Produktionen innefattar en rad olika steg och är komplex vilket sätter krav på att ha ordning och struktur. Du arbetar proaktivt med framförhållning dvs. att planera produktion och inköp som är väsentligt i denna roll, samtidigt som du är en bra "teamförebild" och hugger i när det behövs. Denna roll är övervägande operativ men innefattar även en del kontorstid. Det är även viktigt att vara serviceinriktad och se till kundens bästa.

"Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 10 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren."

- Magnus Lönegren, VD var med och grundade företaget 1996.

Din profil

Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet från liknande roll. Du har produktionserfarenhet och har haft teamansvar eller varit chef. Om du har erfarenhet från arbeten som innefattar problemlösning och att vara hantverksmässig är det meriterande.

Personlighet

Det här är en utmanande och rolig roll för dig som tycker om att planera och att ha struktur i arbetet. För att vara framgångsrik i att driva produktionen framåt ser vi gärna att du har ett ekonomiskt sinne och ett effektivitetstänk som genomsyrar din personlighet och spiller över på dina medarbetare. Att du är mån om dina medarbetare och har en bra teamanda är självklart väldigt viktigt i denna roll.

Vi erbjuder

Du får arbeta i ett innovativt och stabilt företag med ett starkt varumärke i branschen med innovativa produkter inom färg, lack och rengöringsprodukter. Vi är ett företag med god anda som ständigt utvecklas och förändras där alla medarbetare är delaktiga och viktiga. I takt med att företaget utvecklas och växer så kan även rätt person inom denna roll växa och utvecklas tillsammans med oss.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, Magnus Lönegren, M&P Paint & Coatings AB, på telefon 070-778 40 53 eller Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på telefon 031-704 51 79.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M&P Paint & Coatings AB är en distributör och tillverkare av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 10 medarbetare och omsätter ca 45 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på vår hemsida www.mpdiy.com

Sökord: chef, produktion,