Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör

Vi söker en Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Närmare bestämt en bygg intresserad till vårt kontor i Göteborg.

Vill du vara med och bygga om bostäder, lokaler och en arbetsmiljö utöver det vanliga? Är du extra förtjust i siffror, gillar att förhandla och älskar struktur? Har du några års erfarenhet av kalkylarbete, värderar ärlighet väldigt högt och är redo för nästa steg? Härligt, då hoppas vi att vi kan räkna med dig och din magi i arbetet som Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör på vårt kontor.

Du som Kalkylingenjör kommer:
 • Arbeta med upprättande av anbud- och budgetkalkyler
 • Arbeta med offentliga upphandlingar
 • Jobba mot tydliga deadlines
 • Ha kontakt med beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner
 • Verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner
Så, packa verktygslådan med:
 • Några års erfarenhet av kalkylarbete
 • Goda kunskaper i kalkylprogram
 • Precis lika goda kunskaper i Office-paketet
 • Relevant utbildning inom bygg & mark,anläggningar från antingen yrkeshögskola eller högskola/universitet
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Flytande svenska och en hyfsat bra engelska
 • Stor noggrannhet och en näsa för affärer
Har du dessutom fyllt ditt verktygsbälte med god erfarenhet av snöröjning,grönytor,om-byggnationer, inköpsskills och kunskaper i MAP blir vi lite extra imponerade.

Det här får du:

Vi i vår tur erbjuder dig en arbetsplats där du kan jobba väldigt flexiblet. Vi har kul tillsammans, teamkänslan är stark och engagemanget är väldigt stort hos alla. Hos oss får du friskvårdsförmåner , friskvårdsbidrag, rabatterad träning, tillgång till kostnadsfri e-vårdstjänst och möjlighet till sjukvårdsförsäkring. Du kommer att jobba i en varm atmosfär och får goda möjligheter att växa inom företaget.

Låter det som något för dig? Tveka då inte att höra av dig. Och, gör det så fort som möjligt då rekryteringen sker löpande. Sök enkelt genom formuläret nedan.
Mer info
Kontaktperson Ruzdija Kozar (VD)
Telefon 031-7769040
Email Mejla Ruzdija Kozar (VD)
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är enkel och heter helhetslösning! Du ringer ett samtal och vi erbjuder dig hjälp med alla dina tankar inför ditt projekt. Tillsammans hittar vi en gemensam väg för en lyckad affär och ett slutresultat vi båda är nöjda med. Bredden av maskiner, personal med mycket kompetens och ett företag med gamla anor skapar en god grund för att ge våra kunder en trygg och säker affär hela vägen.

Vi är ett familje företag som väljer att titta rakt in i framtiden med alla våra investeringar. Vi är inte rädda att bryta ny mark och pröva andra vägar att vandra på. Detta har gjort att vi är i ständig förändring och vår bank av nya erfarenheter växer varje dag. I slutänden ger det oss en stark och säker grund att ta M.I.A.S Fastighetsevice AB rakt in i det enda vi kan påverka, nämligen FRAMTIDEN!

Ruzdija "Roki" Kozar VD.