Mölnlycke söker en HR-Specialist inom Löner & Förmåner

Mölnlycke söker en HR-Specialist inom Löner & Förmåner

Är du en erfaren lönespecialist som vill arbeta i en bred och omväxlande roll, med eget ansvar i ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter?
Vi söker dig som vill jobba som HR-specialist inom lön och förmåner för en tillsvidaretjänst på Mölnlycke.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som specialist inom ditt område har du en central roll på företaget. Du kommer att ingå i det administrativa teamet, en grupp på tre personer, som ingår i företagets HR-avdelning. Du jobbar nära avdelningens övriga medarbetare och har del i många av de processer och projekt som ingår inom HR-avdelningen. Du har mycket kontakter med chefer och medarbetare inom bolaget och du har också en viktig roll som kontaktperson gentemot flera av bolagets externa leverantörer.

I denna tjänst kommer ditt ansvarsområde ligga bland annat inom löneprocesser och förmåner, pension, försäkringar och avtal. Du kommer även att ansvara för övriga IT-system och verktyg som stöttar företagets HR-processer. I den operativa rollen ingår även utbildning av medarbetare i HR-system, systemsupport, hantering av företagets bonusprogram, försäkringsadministration samt pensionshantering.

Vem är du

Vi söker dig som har utbildning inom personaladministration/akademisk grundutbildning och som har minst 2 års arbetslivserfarenhet från HR- arbete. Du är en van administratör och har stor vana av att arbeta i olika HR-system och du är flytande i tal och skrift på både engelska och svenska. Har du arbetat med HR-modulen i SAP och är van vid övriga IT system och verktyg som stöttar företagets HR-processer. Du har erfarenhet av lönehantering och bred kunskap i skatter, försäkring och pensionsfrågor.

Som person tror vi att du är driven, snabb och strukturerad. Du är en lagspelare och har den sociala förmågan att bygga och upprätthålla nätverk både internt och med externa partners. Du arbetar proaktivt, tycker om att ha många varierande arbetsuppgifter och tar ett stort eget ansvar. Det är en fördel om du har arbetat i ett internationellt bolag.

Om Mölnlycke

Mölnlycke is a world-leading medical products and solutions company that equips healthcare professionals to achieve the best patient, clinical and economic outcomes. We design and supply products and solutions for use in wound treatment, pressure ulcer, infection prevention and surgery. Our products and solutions provide value for money supported by clinical and health economic evidence.

At Mölnlycke, we strive to make a difference to patients and customers and we have ambitious plans for growth. Our Operations teams help power that growth by ensuring our products and solutions reach our customers at optimal cost, quality and customer service - so they can improve people's lives.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.