Reseräkningsadministratör till Mölnlycke Health Care!

Reseräkningsadministratör till Mölnlycke Health Care!

Har du erfarenhet av reseräkningsadministration? Redo för en ny utmaning? Mölnlycke Health Care söker en reseräkningsadministratör! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten av januari och sträcker sig 4 månander framåt med chans till anställning hos kund. Sök tjänsten idag då intervju sker löpande.

Om tjänsten

Du kommer arbeta som reseräkningsadministratör på Mölnlycke i Gamlestaden. Du har fokus på reseräkningsadministration. På företaget arbetar 550 anställda, varav en stor del reser regelbundet. Du kommer arbeta i ett drivet team med andra HR-administratörer och du arbetar under kontorstider.

Vem är du?

Vi ser att du som person är noggran, strukturerad och effektiv. Du har tidigare erfarenhet av reseräkningsadministration och följer verksamhetens policys och processer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda datorkunskaper sen tidigare.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)