Paralegal till Mölnlycke Health Care AB

Paralegal till Mölnlycke Health Care AB

Om verksamheten
Mölnlycke Health Care is a world-leading medical products and solutions company that equips healthcare professionals to achieve the best patient, clinical and economic outcomes. We design and supply products and solutions for use in wound treatment, pressure ulcer, infection prevention and surgery. Our products and solutions provide value for money supported by clinical and health economic evidence.

Arbetsbeskrivning
Till Mölnlycke söker vi dig som vill utvecklas i en spännande roll som paralegal. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå i att stötta i avtalsprocessen med t.ex. sekretessavtal, konsultavtal och avtal gentemot sjukvårdspersonal. Under din arbetsdag kommer du framför allt att arbeta med avtalsmallar, men även granska föreslagna justeringar av avtal, jämföra och redigera avtal samt därtill hörande administration. Du kommer i din roll att arbeta tillsammans med och rapportera till Senior Legal Counsel på huvudkontoret i Göteborg.

Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig minst till årsskiftet. Arbetstidens omfattning kan komma att variera, men du som söker bör ha möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan. Arbetsmiljön på Mölnlycke präglas av engagemang, omtanke och högt i tak vilket gör det lätt att trivas. Varmt välkommen med din ansökan till denna roliga och utmanande roll i en internationell miljö med högt tempo.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som har minst två års erfarenhet av arbete som paralegal, gärna från advokatbyrå. Vi tror att du är självgående, effektiv, noggrann och en "doer". Du är flexibel och pålitlig i ditt arbetssätt och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalitet på dina arbetsuppgifter. Då större delen av ditt arbete sker på engelska är det ett krav att du talar och skriver engelska obehindrat.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos Mölnlycke. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se, 031-7128340. Ansök på www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.