Produktchef med intresse för Supply och Inköp

Produktchef med intresse för Supply och Inköp

Rollen
I rollen som junior Produktchef kommer din tid vara delad mellan Region Norr, som ansvarar för Norden och Baltikum, och den svenska organisationen. Som Produktchef hos oss kommer du att skapa förutsättningarna för länderna i Region Norr att lyckas på sina marknader. I den svenska organisationen kommer du att leda projekt inom supply och inköp som syftar till att analysera och öka vår leveranssäkerhet i ett nära samarbete med vårt Inköp. Du kommer tillhöra vårt största affärsområde Trays som utgörs av kundanpassade operationskit där sjukhusen väljer vilka komponenter som paketet skall innehålla och i vilken ordning de skall ligga för en effektiv operation. I rollen som produktchef kommer du bl.a. analysera utvecklingen mot uppsatta mål och skillnader mellan länderna, utveckla servicekonceptet kring produkterna och skapa koncept och kampanjer för säljkåren. På sikt ser vi dig i en renodlad roll som Produktchef i Region Norr.

Ditt bidrag
För att lyckas hos oss tror vi att du har erfarenhet som produktchef sedan tidigare. Eftersom du kommer leda projekt inom Supply Chain i denna roll är det meriterande om du har erfarenheter av inköp och logistik. Det är av stor vikt att du är analytisk, van att få andra med dig och tycker om att bygga relationer. Vi söker dig som tycker om affärer och att vara den som skapar möjligheter för organisationer med olika förutsättningar att lyckas. Kunskaper kring medicinteknik och/eller sjukvårdsprodukter är meriterande.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du få en central roll i både ett land och en av de största regionerna. Du kommer få möjlighet att arbeta med ett område som vi är världsledande på och växa in i en renodlad produktchefsroll. Vårt mål är att samtliga operationer skall göras med våra operationskit och att utveckla affären och produkterna tillsammans med ländernas lokala organisationer kommer vara din vardag. Du kommer vara placerad i samma hus som både den svenska och den globala organisationen vilket skapar möjligheter för dig i framtiden.

Om oss
Mölnlycke Health Care är en världsledande leverantör av engångsprodukter och lösningar som hjälper vårdpersonal uppnå de bästa patientrelaterade, kliniska och ekonomiska resultaten. Vi utformar och levererar produkter och lösningar för sårbehandling , trycksår , infektionsprevention - och kirurgi . Våra produkter och lösningar är kostnadseffektiva, vilket stöds av både klinisk och hälsoekonomisk evidens. Våra värdeord är Passion, Learning och Integrity.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Johannes Hedlund (0760-001891, johannes.hedlund@wise.se).
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Urval sker löpande varpå tjänsten kan komma att bli tillsatt tidigare än sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se dock senast 2018-06-24

Varmt välkommen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)