Ledigt jobb som innesäljare på Mölndal Energi!

Ledigt jobb som innesäljare på Mölndal Energi!

Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning? Har du en god kommunikativ förmåga och gillar att skapa, vårda och utveckla långvariga kundrelationer? Då är rollen som innesäljare något för dig! Här har du dessutom goda möjligheter att påverka din inkomst. Du kommer att ha en fast och trygg grundlön och sedan är det bara du själv som sätter begränsningarna! Läs mer om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om Mölndal Energi
Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner samt företag. Inom Mölndals tätort samt Pixbo driver bolaget också elnätsverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön för att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle.

Om Tjänsten
Hos Mölndal Energi så kommer du att arbeta i en företagskultur som kan beskrivas med ledorden; tillsammans, engagemang och effektivitet. Enheten riktar sig mot Mölndal Energis privatmarknad där du kommer att både ta emot inkommande samtal från befintliga kunder samt ringa upp nya och före detta kunder.

Som säljare kommer du att arbeta utifrån uppsatta mål och ansvara för att i samtal med kund kartlägga befintliga elkostnader och ta de del av förbrukningsprofil för att sedan lägga fram ett förslag om erbjudande till kunden utifrån det unika behovet. Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg. Du får en närvarande chef som ger dig coachning så att du får en personlig utveckling. Mölndal Energi kommer att säkerställa att du har de bästa verktygen för att lyckas!

I rollen kommer du utföra följande arbetsuppgifter:
  • Ta emot inkommande samtal där befintliga kunder funderar på att byta elavtal. Du kommer utefter kundens unika behov ge en konsultativ rådgivning. Det viktigaste är att kunden gör rätt val för sin framtida situation.
  • Kontakta före detta kunder som varit med i bl.a. kundundersökningar för att stämma av vilka möjligheter det finns att kunden väljer Mölndal Energi igen.
  • I din roll som innesäljare kommer du även att bearbeta nya kunder.
Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för säljarbete och trivs i mötet med människor! Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av försäljning sedan tidigare med goda resultat. Du har lätt för att skapa förtroende genom din goda kommunikativa förmåga och du hanterar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift.

Som person är du ärlig, konsultativ, resultatorienterad, självgående i din roll och motiveras av att uppnå gemensamma mål. Du motiveras även av att utveckla dina säljtekniker och möjligheten att påverka din lön.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som innesäljare är en tillsvidareanställning med 6 månader prövotid. Du får en anställning i Adecco Sweden. Arbetet är på heltid där arbetstiderna varierar men är förlagda måndag-fredag mellan klockan 08:00-19:00.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska starta omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail som vi önskar att du gör. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Innesäljare, försäljning, säljjobb, B2C, sälj, Mölndal Energi, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.