Vi söker Audi Expert till Möller Bil Göteborg!

Vi söker Audi Expert till Möller Bil Göteborg!

Vi säljer några av marknadens häftigaste och modernaste bilar och vill därför garantera den absolut bästa produktupplevelsen för våra kunder. Vi satsar därför på att introducera rollen Audi Expert på våra anläggningar i Göteborg och Västerås. En helt ny roll där du blir en spindel i nätet vid försäljning av nya bilar och där du blir vår spjutspets i Göteborg.

För att vara med och ta oss till nästa nivå är vi övertygade om att du som söker har ambitionen att skaffa dig en väldigt bred kunskap om moderna bilars funktioner och utrustning. Vi vill att du ska älska att träffa nya människor och att du brinner för att lära andra om vad våra bilar klarar av och att du har den fingertoppskänslan att känna av kundens behov av kunskap.

Hos oss på Audi Möller Bil Göteborg arbetar du i toppfräsha lokaler och du får stora möjligheter att utvecklas i din roll och rätt person har även stora chanser att vidareutvecklas inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en starkt familjär kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål att är bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Vad gör en Audi Expert?

Som Audi Expert är du en ambassadör för Audi och den i teamet som är mest specialiserad på vårat modellprogram och på funktioner och tillval på våra bilar. Du är väl insatt i digitaliseringen och alla teknologier som Audi kommer med och ser till att kunden får ut maximalt av sin Audi. Du är ett stöd till våra säljare i säljprocessen och du arbetar proaktivt med och utveckling av en rad punkter, bland annat;
 • Låta kunderna få rätt känsla för varumärket Audi och dess image
 • Vara med och leverera kundsålda bilar
 • Arrangera provkörningar och säkerställa den bästa av körupplevelser kopplat till kundens behov
 • Vara ansvarig för vårt showroom och skapa en miljö som bjuder in till upplevelse och engagemang hos våra besökare
 • Finnas med som support till våra kunder efter leverans av bilen
 • Vara fullständigt påläst och kunnig om för tiden gällande system avseende bilarnas uppkoppling till molntjänster som "myAudi" och "Audi Function on demand".
Vad krävs för att vara en Audi Expert?

Tjänsten kräver att du har B-körkort och vi ser också att du har en slutförd gymnasieutbildning. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i så väl tal som skrift. Så även i tekniska termer. Har du tidigare arbetat med service och människor samtidigt som du har ett stort teknikintresse är det mycket meriterande.

Vi lägger stort fokus på attityder i våra rekryteringar och viljan att lära tillsammans med dina personliga egenskaper och din potential ska återspegla en stark vilja att skapa den absoluta bästa upplevelsen för våra kunder. Det tror vi att du gör genom att
 • alltid ha en positiv och lösningsorienterad inställning med kunden i fokus
 • älska att kommunicera i alla dess former, med både kunder och kollegor
 • ta ett stort ansvar för att inga uppgifter faller mellan stolarna eller missas
 • vara nyfiken och se möjligheterna att utveckla både arbetssätt och dig själv
Vad erbjuds jag i min tjänst som Audi Expert?
 • Utbildningar som knyter an till våra produkter. Dessa sker löpande och du måste vara beredd på att ibland resa både inom Sverige och utomlands för att ta del av utbildningarna (under rådande förutsättningar i pandemin är dock samtliga utbildningar digitala och vi följer alltid Folkhälsoomyndigheternas rekommendationer)
 • Att få arbeta i ett starkt team med tydlig framåtanda och hög grad av samarbete
 • Utvecklas som medarbetare och få möjligheten till en karriär inom en av Sveriges ledande bilåterförsäljarnät Möller Bil Sverige
För mer information om tjänsten kontakta försäljningschef André Christiansen. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök" nedan. OBS! Ring gärna och skapa en direktkontakt men vi kan inte ta emot din ansökan via e-post. Sista ansökningsdag: 2020-11-15. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen till Möller Bil Göteborg!

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (25 dagar kvar)