Reservdelspersonal till Göteborg

Reservdelspersonal till Göteborg

Har du ett stort intresse för kundservice, bilar och vill kombinera detta på din arbetsplats? Möller Bil Göteborg söker nu en engagerad medarbetare till reservdelsavdelningen.

Rollen som reservdelsmedarbetare innebär ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar i ett team med tekniker och servicerådgivare för att tillsammans överträffa våra kunders förväntningar. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att arbeta med planering och reservdelsförsörjning till Audiverkstaden samt försäljning av Audi tillbehör. Samtidigt som reservdelsförsäljning är de huvudsakliga arbetsuppgifterna så kommer du även få möjligheten att arbeta i kundmottagningen tillsammans med servicerådgivarna.

Kvalifikationer
  • B-körkort är ett krav, truckkort är meriterande
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper är krav
  • Erfarenhet av reservdelshantering/försäljning är meriterande
  • Mycket god dator- och systemvana, har du tidigare arbetat i Etka är även det meriterande
Som person är du självständig med god samarbetsvilja, har högt servicefokus samt är effektiv och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du tar initiativ och har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt där verksamhetens gemensamma mål är i fokus. Då du dagligen möter kunder samtidigt som du jobbar med att koordinera och planera verkstadens behov av reservdelar är det viktigt att du gillar högt tempo och har god förmåga att organisera flera uppdrag samtidigt.

Låter det intressant eller känner du någon som passar för rollen? För mer information kontakta Andreas Holtz (Servicemarknadschef) eller Petri Apelvi ( Platschef Göteborg). Sista ansökningsdag är den 30 april 2021.

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.