Master Technician till Göteborg

Master Technician till Göteborg

Vi söker människor som gillar människor och utomordentligt bra service! Möller Bil Göteborg befinner sig i en expansiv fas och är nu i behov av att anställa en Master Technician.

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Göteborg. Anläggningen är på totalt 4700 m² och centralt belägen nära E6 vid infarten till Göteborg norrifrån. Audi är Sveriges ledande premiummärke och befinner sig just nu i en expansiv fas med den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2021 lanseras flertalet nya och elektrifierade modeller så som Audi Q4, en SUV med allt du kan förvänta dig av en bil från Audi.

Vi satsar på våra medarbetare och här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling, Samtidigt som du har goda möjligheter till utbildning för din utveckling inom yrket.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig

Som Master Technician arbetar du bland annat med:
  • Service och reparationer
  • Elektronik och felsökning
  • Förebyggande underhåll
Vi söker dig

Vi söker dig som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Arbetet kräver ett gediget engagemang och intresse för jobbet samt goda IT-kunskaper. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket ställer krav på social kompetens och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information, kontakta servicemarknadschef Andreas Holtz eller Platschef Petri Apelvi. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2021-04-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Och du följer oss väl i sociala medier, kolla exempelvis in oss på Facebook - Möller Bil Göteborg

Välkommen till Möller Bil Göteborg!
Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.