Key Account Manager till Möller Bil Göteborg

Key Account Manager till Möller Bil Göteborg

Möller Bil Göteborg utvecklar Fleetförsäljningen och söker en Key Account Manager till Audi-teamet

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken - Audi, tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager hos oss på Möller Bil Göteborg kommer du i huvudsak att arbeta med uppsökande företagsförsäljning och proaktiv besöksbokning. Du arbetar självständigt med att aktivt söka upp och bearbeta företagskunder där målsättningen är att skapa nya och långsiktiga affärsrelationer. Du är företagskundens primära kontakt för behovsanalys och upprättande av struktur för den framtida affärsrelationen. I arbetet ingår att upprätta ramavtal och vara den inköpsansvariges eller tjänstebilsförarens bollplank samt rådgivare inom fleet och vagnpark. Ditt arbete är högst varierande och kräver av dig som individ att vara en god lyssnare samt ha förmågan att analysera och hjälpa i en bransch där det nu förändras många parametrar med allt från omställning till el- & hybriddrift, samt nya spännande produkter och kringtjänster.

Vi erbjuder
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation där du får chansen att arbeta med ett av marknadens ledande varumärke - Audi!
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket och en möjlighet att växa i företaget
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller marknadsföring
  • Flera års erfarenhet från försäljning med goda resultat, meriterande om du tidigare arbetat med företagsförsäljning
  • God dator- och systemvana
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift
Vi söker dig som trivs med kundkontakt, arbetar målinriktat och strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du är social och har mycket god förmåga att kommunicera samt skapa och bibehålla goda relationer, både med kunder och medarbetare. Som Key Account Manager innehar du ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ av största vikt, och du är beredd på att göra det lilla extra som behövs för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Är du intresserad? För frågor, kontakta Försäljningskoordinator Cassandra Sköld på mail eller via telefon. Vet du redan nu att du är rätt för tjänsten så är Du välkommen med din ansökan. Den ska vara oss tillhanda senast 2022-12-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.