Begagnatansvarig Möller Bil Göteborg - Audi

Begagnatansvarig Möller Bil Göteborg - Audi

Vi söker människor som gillar och människor och utomordentligt bra service!

Möller Bil Göteborg är en av Sverige modernaste Audi-anläggningar. Vi har fått en fantastisk start i Göteborg och behöver nu utöka teamet med en begagnatansvarig/säljare.

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Göteborg. Anläggningen är på totalt 4700 m² och centralt belägen nära E6 vid infarten till Göteborg norrifrån. Audi går bra och befinner sig just nu i en expansiv fas med den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2019 lanserades märkets första helelektriska bil, Audi e-tron, en SUV med allt du kan förvänta dig av en bil från Audi.

Arbetsuppgifter
Som begagnatansvarig/säljare hos oss är ditt huvudansvar, inköp av begagnade fordon internt och externt samt utveckla vår begagnat affär i Göteborg. Dina arbetsuppgifter består även av att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundkontakter. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter, eget försäljningsmål och du ansvarar för hela begagnatprocessen från första kundkontakt, inköp, prissättning, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning och en optimal exponering av våra begagnade bilar. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp.

Vi erbjuder
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation där du får chans att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete inom bilförsäljning med dokumenterade positiva resultat.
  • Dator- och systemvana
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska, i båda tal och skrift
Vi söker dig

Vi tror att du som söker har ett gediget intresse för människor och försäljning och är engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är väl insatt i marknaden och arbetar målinriktat och strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du trivs med kundkontakt och har mycket god förmåga att kommunicera samt skapa och bibehålla goda relationer, både med kunder och medarbetare. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ och är beredd på att göra det lilla extra som behövs för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Är du intresserad? Kontakta Försäljningschef André Christiansen eller Platschef Petri Apelvi för mer information. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansöka",senast 2019-11-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Och du, du följer oss väl redan på LinkedIn - Möller Bil Göteborg

Välkommen till Möller Bil Göteborg!

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)